Η Emily Ratajkowski φορά ακόμα τη βέρα της γιατί θεωρεί ότι το διαζύγιο δεν είναι κάτι λυπηρό

Η Emily Ratajkowski φορά ακόμα τη βέρα της γιατί θεωρεί ότι το διαζύγιο δεν είναι κάτι λυπηρό

«Ξέρω πολλούς ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι επειδή φοβούνται το διαζύγιο και δεν νομίζω ότι αυτός είναι καλός τρόπος ζωής», δήλωσε το μοντέλο.

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear McClard ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους, με την είδηση να σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία. Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2018 ενώ το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Sylvester Apollo.

Πριν λίγα 24ωρα το μοντέλο, συγγραφέας και ακτιβίστρια κάλεσε στο podcast High Low with EmRata τον ηθοποιό Tommy Dorfman. O 30χρονος είπε στην Ratajkowski ότι βλέποντάς την να αντιμετωπίζει θαρραλέα το διαζύγιο κατάλαβε ότι «δεν είναι μόνος».

Η Emily Ratajkowski τιμάει ακόμα τη βέρα της

Κατά τη διάρκεια του podcast το διάσημο μοντέλο ρωτήθηκε τι έκανε με το δαχτυλίδι του γάμου της και ομολόγησε : «Το έχω ακόμα».

Η 31χρονη τόνισε πως δεν θεωρεί ότι το διαζύγιο είναι κάτι λυπηρό.

«Μ’ αρέσει μια ιστορία διαζυγίου…», ανέφερε το μοντέλο.

«Κάθε φορά που ακούω για ένα διαζύγιο ή βλέπω τις ειδήσεις, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι πρέπει να λέω τι θλιβερό όταν βασικά λέω στους ανθρώπους“καλά έκανες.

Εξηγώντας γιατί δεν πιστεύει πως το διαζύγιο είναι κάτι θλιβερό η Ratajkowski τόνισε στον Dorfman: «Ξέρω αρκετούς ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι στον γάμο τους για πάρα πολύ καιρό επειδή φοβούνται να χωρίσουν και δεν πιστεύω ότι αυτός είναι καλός τρόπος να ζει».

https://www.instagram.com/p/BpN_QCHBs3r

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι είναι καλός τρόπος ζωής».

H Emily Ratajkowski «σπάει» τη σιωπή της μετά το διαζύγιο με τον Sebastian Bear-McClard

Η Emrata δοκιμάζει την τύχη της στον έρωτα

Το 31χρονο μοντέλο έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και δεν σταματά να βγαίνει έξω με φίλους και φυσικά να φλερτάρει. Πριν λίγες εβδομάδες η «Emrata» είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον κωμικό (και πρώην της Kim Kardashian), Pete Davidson ωστόσο οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την δείχνουν να ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον καλλιτέχνη, Jack Green.

https://www.instagram.com/p/CmgYpcgtJ-r

Το ερωτευμένο ζευγάρι αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του μοντέλου τόνισε: «Δεν δεσμεύεται με κανέναν και δεν έχει σκοπό να κάνει σχέση. Αυτή τη στιγμή, αφήνει τον εαυτό της να απολαύσει την ελευθερία της».

H Emily Ratajkowski έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για το διαζύγιο

«Νιώθω όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη, ενθουσιασμό, χαρά. Νιώθω αισιοδοξία. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι νιώθω όλα αυτά τα πράγματα, γεγονός που είναι ωραίο, γιατί με κάνει να πιστεύω ότι είμαι καλά. Θα είμαι καλά», έχει δηλώσει το 31χρονο top model για τον χωρισμό της.

https://www.instagram.com/p/B5SCV61hL05

Ο χωρισμός με τον Sebastian Bear και οι προσπάθειες για επανασύνδεση

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 27 Μαΐου του 2021. Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Emily με τον ενός έτους γιο της, Apollo, χωρίς τον σύζυγό της.

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Page Six, ενώ σε ρεπορτάζ του People σημειώνεται: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Emily. Θα είναι καλά. Εστιάζει στον γιο της».

Το top model και ο παραγωγός παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 και δεν έχουν ακόμη μιλήσει δημοσίως για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο «Us» ότι ο 34χρονος δεν είναι ακόμη έτοιμος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης.

«Ο Sebastian προσπαθεί για μια δεύτερη ευκαιρία με την Emily, αλλά εκείνη δεν θέλει να ξανασμίξουν», δήλωσε μια δεύτερη πηγή στο «Us», σημειώνοντας ότι το «περιστατικό απιστίας» συνέβαλε καθοριστικά στον οριστικό χωρισμό τους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com