Πότε τα έφτιαξαν, πότε χώρισαν – Τίτλοι τέλους στη σχέση του Pete Davidson και της Emily Ratajkowski

Μαρία Ροδίτη
Πότε τα έφτιαξαν, πότε χώρισαν – Τίτλοι τέλους στη σχέση του Pete Davidson και της Emily Ratajkowski

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

©2022 Evan Agostini

Το σύντομο ειδύλλιο ανάμεσα σε Emily Ratajkowski και Pete Davidson τελείωσε και τώρα οι δυο τους έχουν βάλει τη σχέση τους σε friendzone.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι δεν λέει ο σοφός λαός; Και αυτό το ρητό ισχύει ξεκάθαρα για την Emily Ratajkowski και τον Pete Davidson, οι οποίοι μετά από μια πολύ σύντομη σχέση, που κράτησε κάτι παραπάνω από έναν μήνα, αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Page Six.

«Το ειδύλλιό τους τελείωσε και η σχέση τους έχει μπει σε friendzone», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον τους. Παρά τον χωρισμό τους, ωστόσο, η 31χρονη και ο 29χρονος είναι ΟΚ μεταξύ τους και «τα πάνε μια χαρά».

Ποιος Brad Pitt; Η Emily Ratajkowski είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson

Η γνωριμία, η σχέση και ο χωρισμός ανάμεσα σε Pete Davidson και Emily Ratajkowski

Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski άρχισαν να βγαίνουν τον περασμένο Νοέμβριο. Τον Αύγουστο, εκείνος είχε χωρίσει από την Kim Kardashian, ενώ εκείνη τον Σεπτέμβριο πήρε διαζύγιο από τον Sebastian Bear-McClard. Emrata και Pete, λοιπόν, εθεάθησαν σε date night στη Νέα Υόρκη στις 16 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα έξω από διαμέρισμα στο Brooklyn. Λίγες μέρες αργότερα, στις 27 Νοεμβρίου, η Emily και ο 29χρονος Pete παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα των Knicks.

https://www.instagram.com/p/ClD9FNEqrwa

Η σχέση τους, όμως, κράτησε σχεδόν ενάμιση μήνα, με το ζευγάρι να αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους μέσα στα Χριστούγεννα. Μάλιστα, ο χωρισμός τους ήρθε μόλις 3 ημέρες αφότου μια πηγή επιβεβαίωσε στο HollywoodLife ότι ο Pete και η Emily είχαν μια πιο… ελεύθερη σχέση. «Η Emily εξερευνά τη ζωή της ως single, αλλά δεν έχει καμία σκέψη για τη σύνδεσή της με τον Pete», ανέφερε η πηγή. «Πιστεύει ότι είναι καλά, δεν είναι διαθέσιμη για δέσμευση αυτήν τη στιγμή. Απλώς μιλάνε, δεν υπάρχει αποκλειστικότητα», πρόσθεσε.

Pete o καρδιοκατακτητής του Hollywood

Από τη μεριά του, και μετά τον χωρισμό από την Kim Kardashian, ο Pete Davidson κράτησε χαμηλό προφίλ, ενώ η Kim είχε τονίσει πως θα παραμείνει φίλη με τον κωμικό μιας και η αιτία του χωρισμού ήταν τα διαφορετικά τους προγράμματα που δεν τους επέτρεψαν να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους.

Ωστόσο, ο 29χρονος stand up comedian έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε σούπερ γόη του Hollywood, μιας και μετά τον αρραβώνα με την Ariana Grande το 2018, είχε φλερτ και σχέσεις με celebrities, όπως η Kate Beckinsale, η Kaia Gerber και η Phoebe Dynevor.

Προτεραιότητα στη ζωή της Emily Ratajkowski είναι ο γιος της

Ο 1,5 ετών Sylvester Apollo είναι ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή της Emily Ratajkowski αυτήν τη στιγμή. Το 31χρονο μοντέλο είχε μιλήσει στο περιοδικό Elle USA για την εμπειρία του τοκετού και τη μητρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα κοριτσάκι, αρχικά, αλλά όταν έμαθα ότι θα κάνω γιο, ανακουφίστηκα. Επειδή πιστεύω ότι θα εξέφραζε τη σεξουαλικότητά της πολύ νωρίς, πριν ακόμη μπει στην εφηβεία και καταλάβει τι γίνεται, ίσως το αντιμετωπίσω αργότερα βέβαια, γιατί θέλω περισσότερα παιδιά. Σιχαίνομαι την ιδέα ότι γίνεσαι μητέρα και όλα αλλάζουν. Είναι ένα θέμα που θίγω και στο βιβλίο (σ.σ. η star κυκλοφορεί δικό της βιβλίο με τίτλο My Body): Από παιδί, γίνεσαι αντικείμενο του σεξ και μετά μητέρα», ανέφερε.

https://www.instagram.com/p/CkREDOUuclz

Και πρόσθεσε: «Αλλά ο τοκετός ήταν μία από τις πιο δυνατές σωματικές εμπειρίες. Το ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο και εμπιστευόμουν το σώμα μου- παρότι υπήρχε κόσμος γύρω μου που έλεγε ότι το γνώριζε καλύτερα από εμένα ή είχε δικαίωμα να μιλήσει- με επηρέασε βαθιά».