Ο αγνώριστος Χρανιώτης με κούρεμα mullet αλά '80s λίγο πριν «εισβάλλει» στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο αγνώριστος Χρανιώτης με κούρεμα mullet αλά '80s λίγο πριν «εισβάλλει» στη Γη της ελιάς

Ένα νέο ειδύλλιο θα υπάρξει στη Μάνη και στη Γη της ελιάς για να απαλύνουμε τη θλίψη και την οργή από τις δολοφονίες των προηγούμενων ημερών.  

Τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχει χαρά στη Γη της ελιάς. Οι εξελίξεις είναι τέτοιες με τις δύο δολοφονίες που δεν αφήνουν περιθώρια ευτυχίας. Δεν θα είμαστε όμως για πάντα σε αυτή την κατάσταση. Γιατί έρχονται νέοι έρωτες και νέοι ηθοποιοί οι οποίοι θα μπουν στη σειρά.

Ένας από αυτούς θα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος θα ανήκει στην κατηγορία των ερωτευμένων και όχι των δυστυχισμένων. Ο ρόλος του θα είναι όμως κομβικός γιατί θα αλλάξει τον χαρακτήρα μίας ηρωίδας της σειράς. Και πριν μας δείξει στιγμιότυπο από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, μας γύρισε 33 χρόνια πριν για να μας δείξει το εφηβικό του look σε μία εποχή ξεχασμένη ειδικά για τα hair cut της.

chraniotis.jpg

Γιώργο εσύ;

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης έχει ζήσει έντονα την κάθε στιγμή της ζωής του ειδικά μετά την ενηλικίωσή του και το έχει εξομολογηθεί πολλές φορές στις συνεντεύξεις του. Ταξιδεύοντας από τη μία άκρη του πλανήτη στην άλλη με κάθε του εμπειρία να είναι μία ριψοκίνδυνη περιπέτεια, ως λάτρης και των extreme sports. Εκείνη την εποχή ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και στις γυναίκες.

Κάτι όμως που δε συνέβαινε στην εφηβεία του, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, δεν αισθανόμουν καθόλου ωραίος. Βασικά δεν ήμουν δημοφιλής. Ίσως γι'αυτό να έγινα ηθοποιός. Βίωσα πάρα πολύ μεγάλη απόρριψη από κοινωνικής και ερωτικής πλευράς». Σήμερα έκανε και ένα throwback σε εκείνη την εποχή για να μας δείξει πως ήταν.

https://www.instagram.com/p/Ci8CkW6LADv

Και η εικόνα του είναι πραγματική έκπληξη ειδικά για το κούρεμα αλά '80s: «Όταν βρίσκεις φωτό σου 16 χρονών με κούρεμα χαίτη (mullet) την ποστάρεις ρε φίλε απλά την ποστάρεις. Καλό μήνα ωρε».

chraniotis80s1.jpg

Το κούρεμα mullet ήταν η μόδα της εποχής με πιο κοντά τα μαλλιά στο πάνω μέρος και πιο μακριά στη χαίτη. Καθόλου κολακευτικό για έναν άντρα, αλλά τότε έκανε θραύση.

chraniotis_80s.jpg

Θραύση όμως ετοιμάζεται να κάνει ο Γιώργος και με την εμφάνισή του στη Γη της ελιάς. Θα κάνει σύντομα την είσοδό του στη Μάνη. Αθηναίος με καταγωγή από την Μάνη, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι για να ανοίξει και μία επιχείρηση με τοπικά προιόντα, όπως εκείνη της Αρετής. Δεν σας αναφέραμε τυχαία το όνομα, γιατί με εκείνη θα έχει την πρώτη γνωριμία αλλά και τις πρώτες κόντρες.

Πολλοί έρωτες όμως ξεκινούν από εντάσεις. Έτσι θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση. Ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει στη Μάνη και όπως καταλαβαίνεις θα επηρεάσει τις ζωές αρκετών άλλων.

Γιατί ο έρωτας αλλάζει τους ανθρώπους και τους κάνει καλύτερους. Άρα η Αρετή του εγωισμού και της εκδίκησης θα περάσει στο παρελθόν. Τουλάχιστον το ελπίζουμε.