Η Μελίνα Νικολαΐδη υποκλίνεται σε μία μόνο Queen & για εκείνη δεν είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη υποκλίνεται σε μία μόνο Queen & για εκείνη δεν είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή
Instagram

Λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η Μελίνα αποθεώνει τη μητέρα της και εμείς θυμόμαστε τις πιο ωραίες κοινές τους φωτογραφίες. 

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μετακομίσει στην Αγγλία από τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική. Η 18χρονη αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο και οι γονείς της την στήριξαν έμπρακτα, με τη μαμά Δέσποινα Βανδή να ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα για να βοηθήσει στην προσαρμογή της κόρη της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη αποθεώνει τη μαμά της

Η νεαρή φοιτήτρια τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της με τις δύο τους να έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση. Πριν λίγες ώρες η κόρη της τραγουδίστριας δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram-story από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η μαμά της, Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «ανοίγει» το πρόγραμμά της εμφανώς ευδιάθετη και η Μελίνα την αποθεώνει γράφοντας: «Όταν η βασίλισσα σηκώνεται».

Vandi2.jpg

Η 18χρονη επισκέπτεται συχνά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η μητέρα της με τις Μέλισσες και περνά χρόνο μαζί της στο καμαρίνι.

Πρόσφατα η Μελίνα και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έδωσαν το «παρών» στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Vandicted η Μελίνα Νικολαΐδη με τα φορέματα της μαμάς της όμως τα φοράει με ακόμα πιο ροκ τρόπο

Τα γενέθλια της Μελίνας και οι υπέροχες φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου η Μελίνα Νικολαΐδη θα γίνει 19 ετών και είναι εμφανές πώς όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην μητέρα της. Μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και οι κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο αγαπημένες και δεμένες είναι.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», είχε γράψει πέρσι η Δέσποινα Βανδή στο Ιnstagram για τα 18α γενέθλια της κόρης της, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cmm1uzoMbsM

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».