Στη Γη της Ελιάς ένας νέος έρωτας και μία διπλή τραγωδία μας προκαλούν απορίες

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της Ελιάς ένας νέος έρωτας και μία διπλή τραγωδία μας προκαλούν απορίες

Μετά το χτύπημα - εκδίκηση του Δημοσθένη θα έχουμε δύο νέες ιστορίες που θα μας απασχολήσουν στη Γη της Ελιάς και αφορούν θέματα υγείας. Ποιοι ήρωες κινδυνεύουν; 

Το τελευταίο διάστημα τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία είναι τα μόνιμα locations στη Γη της ελιάς, λόγω σεναρίου και το ήδη το έχουν αντιμετωπίσει χιουμοριστικά οι χρήστες του Twitter.

Όμως όσα θα έρθουν πάλι στα ίδια σημεία θα μας οδηγήσουν. Παράλληλα με δύο έρωτες, έχουμε δύο ακόμη υποψήφιες τραγωδίες στη Γη της ελιάς. Η ζωή δύο πολύ αγαπημένων ηρώων μας κινδυνεύει σοβαρά. Θα έχουμε απώλειες τελικά στο καστ;

Ο Λυκούργος στην εντατική και το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Μαρίνας

Ο συμπαθέστατος Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός δικηγόρος Λυκούργος στη Γη της ελιάς, μάλλον στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον ανιψιό του Χρήστο, θα υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του. Έρχεται σε σύγκρουση με το κύκλωμα της νύχτας όταν βρίσκει νέα στοιχεία για την αθώωση του Χρήστου και αυτό προκαλεί αντίδραση.

https://www.instagram.com/p/CoIEz6ltNTr

Το κύκλωμα τον πυροβολεί απροκάλυπτα στο σπίτι του και η ζωή του κινδυνεύει στην εντατική. Όλη η Αρεόπολη αναστατώνεται με τον σοβαρό τραυματισμό του αγαπημένου δικηγόρου και ο Κωνσταντίνος παίρνει τα μέτρα του για να προστατέψει την Ισμήνη και την κόρη τους. Θα σωθεί τελικά ο Λυκούργος; Αυτή είναι η μεγάλη μας απορία.

Ο αγνώριστος Χρανιώτης με κούρεμα mullet αλά '80s λίγο πριν «εισβάλλει» στη Γη της ελιάς

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα προβλήματα υγείας της Μαρίνας η οποία ζει το δράμα, μόνη της. Αρνείται να κάνει εξετάσεις και μετά από νέο λιποθυμικό επεισόδιο, όλη η οικογένεια των Βρετάκων μαζί με τον Μάνο και τον Ισίδωρο κάνουν τα αδύνατα - δυνατά για να μάθουν τι της συμβαίνει.

https://www.instagram.com/p/CnfWgMLtFPY

Εδώ όμως έχουμε ένα κρίσιμο ερώτημα: Θα καταφέρει τελικά να σωθεί η ζωή της Μαρίνας ή θα έχουμε πρόωρη αποχώρηση από τη σειρά, της Αντιγόνης Νεοφύτου που την υποδύεται;

Κατά 99% αυτό δεν θα συμβεί. Το τηλεοπτικό ζευγάρι Τάσος Ιορδανίδης - Αντιγόνη Νεοφύτου είναι ένα δυνατό «χαρτί» της σειράς.

Το μόνο ζευγάρι που μέχρι στιγμής ζει τον έρωτά του και μας χαρίζει στιγμές ευτυχίας είναι εκείνο του Γιώργη και της Ευτυχίας. Προς το παρόν ηρεμία.

https://www.instagram.com/p/Cn-NidCtqwY