Το πιο τρυφερό ποστ για την αγάπη το έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και τα σχόλια συγκινούν

Το πιο τρυφερό ποστ για την αγάπη το έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και τα σχόλια συγκινούν

Η Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανάρτηση στο Instagram για τους γονείς της μάς έκανε να βουρκώσουμε, όπως και τα σχόλια που έλαβε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με μια άκρως στοργική ανάρτησή της για τους γονείς της και την αγάπη τους, συγκίνησε όλο το Instagram.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε τη χάρη στη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά το καλύτερο σχόλιο το έκανε ο Ευθυμιάδης

Η στοργική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Με αφορμή την ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ελληνίδα παρουσιάστρια θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της μητέρα της, αλλά και τα γενέθλια του πατέρα της, έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια στην ανάρτησή της στο Instagram, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έλαβε, αλλά και για την αγάπη που της έμαθαν οι γονείς της ότι υπάρχει και που έμαθε να μην ζητάει τίποτα λιγότερο από αυτήν.

" 4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς. Η μέρα που έφυγε η μαμά. Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή… τη μέρα αυτή τη διάλεξε… την περίμενε… Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας… Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονεις σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος… Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά… ούτε έναν… και ποιος να με πιστέψει… Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο… πάντα από την ίδια πλευρά… Η αγάπη σας… Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε… «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες… τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια… κάθε μέρα… η αγάπη…
Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη… Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο… Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει… Σας αγαπώ"

https://www.instagram.com/p/CoQPF8vIJlH

Με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινήθηκε όλο το Instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο, την υποστήριξή τους και τη συγκίνησή τους δεν έδειξαν πλήθος χρηστών, μεταξύ τους συνάδλεφοί της όπως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Ηλιάκη και η Φωτεινή Πετρόγιαννη. Εννοείται, πως η νύφης της, Ελίνα Σαραφίδου και ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης, εδωσαν και αυτοί το παρόν στα σχόλια, μαζί με εκατοντάδες άλλους γνωστούς και αγνώστους.

Δείτε τα πιο ζεστά σχόλια παρακάτω:

Bullying: Η Ναταλία Γερμανού είναι με το μέρος του Κοκογιαννάκη και το ίδιο και ο κόσμος

Οι φορές που η Σίσσυ Χρηστίδου μας λύγισε

Η Χρηστίδου πριν έναν ακριβώς χρόνο αποχαιρέτησε την αγαπημένη της μητέρα, Μίνα, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 04/02/2022, που είναι και η παγκόσμια ημέρα κατά του. Θυμόμαστε τον πόνο της και το συγκινητικό της αντίο:

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου..
Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ."

Λίγες ημέρες μετά, έκανε μια ακόμα δυνατή συναισθηματικά ανάρτηση, αυτήν τη φορά, με τα παιδιά της αγκαλιά, τον Φίλιππο - Ραφαήλ και τον Μιχαήλ - Άγγελο, δημοσιεύοντας την πιο γλυκιά φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CZ4aU45oa_R

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτεται σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη και εμείς την καμαρώνουμε