«Ανεμοδαρμένα ύψη»: Το φλέρτ Αθηνάς και εισαγγελέα στη Γη της Ελιάς τρολαρίστηκε από το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
«Ανεμοδαρμένα ύψη»: Το φλέρτ Αθηνάς και εισαγγελέα στη Γη της Ελιάς τρολαρίστηκε από το κοινό

Διαμαρτυρίες και για το σενάριο, με τους τόσους φόνους στη Γη της Ελιάς στα τελευταία επεισόδια, είχαμε χθες από τους χρήστες του Twitter. 

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας στη Γη της Ελιάς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον viral εισαγγελέα της σειράς Παγιδευμένοι, Δημήτρη Μαρκέτο, αλλά χθες έγινε το πρόσωπο του επεισοδίου με το φλερτ του στην Αθηνά.

Η συνάντηση τους στα βουνά και στις ελιές έφερε δεκάδες χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter για τον τρόπο που γυρίστηκε η σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου και τον Φοίβο Μαρκιανό. Όμως είχαμε και πολλά σχόλια με παράπονα για την εξέλιξη της σειράς και αυτή τη φορά όλα τα μηνύματα πήγαν στην σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου.

«Κύρια Βάνα μου, όχι άλλους φόνους»

Το καλό με τα social media τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (ανάμεσα και σε πολλά στραβά) είναι πως ακόμη και οι δημιουργοί μίας σειράς μπορούν άμεσα να πάρουν ένα μέρος του παλμού του κοινού για τις σειρές τους. Μερικοί χρήστες κάνουν πάρα πολύ ωραίες παρατηρήσεις.

Όπως και χθες που έστειλαν μήνυμα στην αγαπημένη τους σεναριογράφο της σειράς «H Γη της ελιάς», Βάνα Δημητρίου. Αυτή τη φορά όμως έχουν δίκιο σε αυτό που της ζητούν. Η υπερβολή με τόσους διαφορετικούς αλλά μαζικούς φόνους στα τελευταία επεισόδια, έχει αποκαρδιώσει τους τηλεθεατές, γιατί εδώ δεν μιλάμε για μία αστυνομική σειρά.

Προφανώς λόγω και της μεγάλης επιτυχίας των Παγιδευμένων αλλά και του Κάνε ότι κοιμάσαι στην ΕΡΤ, υπάρχει μία προσαρμογή σε άλλα δεδομένα για να «χτυπηθεί» επί ίσοις όροις ο ανταγωνισμός. Μόνο που αυτή έχει κουράσει το κοινό.

https://www.instagram.com/p/Cnz6oafNdVM

Δυστυχώς και στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε δυσάρεστα. Σε έχουμε ενημερώσει σχετικώς.

Στη Γη της ελιάς ένας νέος έρωτας και μία διπλή τραγωδία μας προκαλούν απορίες

Ευτυχώς ανάμεσα στον φόνο του Κίμωνα, του Γεράσιμου και την μαζική δολοφονία της οικογένειας Κεφαλά από τον Δημοσθένη για να εκδικηθεί τον θάνατο του γιου του, είχαμε και μία νότα χαράς.

https://www.instagram.com/p/CoILZ_BL7-K

Το φλερτ μεταξύ του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα και της Αθηνάς Βρεττάκου. Χθες έγινε η πολυπόθητη πρώτη συνάντηση χωρίς κανέναν άλλον στο πλευρό τους.

Ραντεβού στις ελιές που έγινε όμως ραντεβού στα ανεμοδαρμένα ύψη, με την Αθηνά να πηγαίνει με τακούνια στα κατσάβραχα για να δει και να συμβουλέψει τον Μιχάλη για το κτήμα του. Από κατήγορός της στην δίκη, έγινε πια ο μεγαλύτερος θαυμαστής της και εκείνη φαίνεται να δέχεται κολακευμένη το φλερτ του.

Το Twitter τρόλαρε δίχως τέλος την σκηνή. Να σε ενημερώσουμε πάντως ότι ο εισαγγελέας θα δυσκολευτεί πολύ μέχρι να την κατακτήσει.