Η σχέση της Δανάης Λιβιεράτου και του Pablo Miller πέρασε στο επόμενο (fashion) level

Η σχέση της Δανάης Λιβιεράτου και του Pablo Miller πέρασε στο επόμενο (fashion) level
Instagram

Από το Παρίσι με αγάπη: Τα looks που θυμίζουν Jessica Rabbit & Prince και ακόμα κάποιες φορές που πόζαραν με αντίστοιχα ρούχα. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Celia Kritharioti παρουσίασε τη νέα της συλλογή SS23, η οποία και κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ θετικές κριτικές ενώ ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε πως ανάμεσα σε εκείνους που την τίμησαν, ήταν και ένα νεαρό γνωστό ζευγάρι που αγαπάει πολύ τη μόδα (αλλά και τη μουσική).

Pablo Miller:Το αγόρι της Δανάης Λιβιεράτου είναι σαν δίδυμος με τον διάσημο μπαμπά & τον αδερφό του

Ειδικότερα, η γνωστή σχεδιάστρια παρουσίασε την Haute Couture συλλογή της, στις 24 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, στο Pavillon Cambon Capucines. H συλλογή με τίτλο «Time to Shine» άντλησε έμπνευση από την Αφρική και τα ταξίδια της σχεδιάστριας εκεί.

https://www.instagram.com/p/CnzlhEUIvjU

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 350 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων κορυφαίοι fashion editors από όλον τον κόσμο, celebrity stylists, προσωπικότητες της μόδας, αλλά και πολλοί Έλληνες ανάμεσα στους οποίους η Δανάη Λιβιεράτου με τον σύντροφό της, Pablo Miller.

Πέρασαν στο επόμενο fashion level

Οι δύο νέοι που έχουν πολλά κοινά, και που τους ενώνει κυρίως η αγάπη τους για τη μουσική, κατέστησαν για ακόμα μια φορά σαφές πως και στο κομμάτι της μόδας εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Εκείνη, φορώντας μάξι κόκκινη δημιουργία με σκίσιμο στο πλάι και εκείνος μαύρο παντελόνι και παλτό, η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το χρυσό see through top του νεαρού.

Το νέο κούρεμα της Δανάης Λιβιεράτου δίνει όγκο στα μαλλιά & ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Τα outfits by Celia Kritharioti η ίδια η σχεδιάστρια σχολίασε με emoji καρδιάς στην ανάρτηση της 20χρονης κόρης του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ. Μάλιστα, στη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω, η Δανάη παρομοίασε τη glam rock αισθητική τους με δύο iconic περσόνες ή αλλιώς τους Jessica Rabbit και Prince.

https://www.instagram.com/p/CoP4yTXKlmh

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει με αντίστοιχα looks. Όπως θα δεις παρακάτω, έχουν υποστηρίξει κι άλλες φορές τη glam rock αισθητική ενώ και οι πόζες τους είναι κινηματογραφικές ξεδιπλώνοντας έτσι ακόμα ένα κοινό τους.

Ποιος είναι ο Pablo Miller

Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μας το αποκάλυψε πρόσφατα ο μπαμπάς της Δανάης, Λάμπης Λιβιεράτος, είναι πως η οικογένεια του Pablo είναι μουσικοί. Ειδικότερα, o μπαμπάς του νεαρού είναι σχεδόν αδερφός με τον τραγουδιστή Sting και επί δεκαετίες κιθαρίστας. Ο αδερφός του Pablo, Rufus είναι κι αυτός κιθαρίστας ενώ και η αδερφή τους Misty, που έγινε πρόσφατα μαμά, έχει επίσης ταλέντο στην κιθάρα.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως ο Pablo με τον μπαμπά Dominic και τον αδερφό του Rufus μοιάζουν εκπληκτικά ενώ ο Pablo έχει ακόμα μια αδερφή, την 16χρονη Eva.

Ο Pablo Miller ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Λιβιεράτου κι εκείνη απάντησε όπως περιμέναμε

O Dominic Miller είναι τα τελευταία 20 χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του Fanny και δεν κρύβει την ευτυχία του και στον λογαριασμό του στο Instagram ενώ όταν το 2021 ο Pablo τον συνόδευσε ως δεύτερος κιθαρίστας στις συναυλίες με τον Sting, δεν έκρυβε την υπερηφάνεια του.

Δες φωτογραφίες της οικογένειας του νεαρού εδώ.

Ο μεγάλος έρωτας του Pablo για την Δανάη

Ο Pablo Miller είναι αρκετά ενεργός στα social media κι έτσι δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη και τον έρωτά του προς το κορίτσι του, τη Δανάη Λιβιεράτου, με αφορμή τα γενέθλιά της στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Ο νεαρός έκανε 2 Insta Stories με την αγαπημένη του, που ήταν… μια ωδή στον έρωτα.

livieratou1.jpg

«Happy birthday φως μου», έγραψε στο πρώτο story ο Pablo Miller δείχνοντας το πρόσωπο της Δανάης Λιβιεράτου, ενώ σε επόμενο story ο σύντροφος της 20χρονης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές και έγραψε: «Σ’αγαπώ».