«Τόσα πολλά ακόμη να κατακτήσω»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιορτάζει και κάνει απολογισμό της ζωής της

«Τόσα πολλά ακόμη να κατακτήσω»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιορτάζει και κάνει απολογισμό της ζωής της

Θα δούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου ως συμπαρουσιάστρια σε νέα εκπομπή της τηλεόρασης; Η πληροφορία για την πρόταση - έκπληξη από τον ΑΝΤ1. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και από το εξωτερικό όπου βρίσκεται για την αποθεραπεία της για μία ακόμη επέμβαση που έκανε στο σώμα και στο πρόσωπό της, κάνει όχι μόνο έναν μικρό απολογισμό της ζωής της, αλλά βάζει και νέους στόχους.

Λέτε ένας από αυτούς να είναι και το να κάνει τελικά για πρώτη φορά εκπομπή στην τηλεόραση;

https://www.instagram.com/p/Cm69pBsMELk

«Πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις τις καλές μέρες...»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας έχει αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια, ότι έχει μία σπάνια ψυχική δύναμη. Αυτή την βοήθησε και την βοηθά να ξεπερνά όλες τις δυσκολίες για την αποθεραπεία της, μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Το προηγούμενο διάστημα και ενώ είχε να κάνει μία ακόμη επέμβαση στο πρόσωπο και στο σώμα της, έκανε παράλληλα και τα εγκαίνια του Ιδρύματος που φέρει το όνομά της, για να βοηθήσει όλους τους εγκαυματίες που βρίσκονται στην δική της θέση. Με συμβουλές, με πρακτική βοήθεια αλλά και με μία επιστημονική ομάδα που βρίσκεται στο πλευρό της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου άνοιξε το σπίτι της & δείχνει καρέ- καρέ πώς παίρνει καθημερινά τη ζωή της πίσω

https://www.instagram.com/p/CmvBBJYoIDz

Και ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται ξανά στο εξωτερικό για μία ακόμη επέμβαση, μας δίνει ένα ακόμη μάθημα ζωής, από το πολλά που μας έχει διδάξει τα τελευταία δύο χρόνια με την στάση της. Σήμερα που γιορτάζει αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο ως στάση ζωής και θα συνεχίσει να την εμπνέει σε ότι και αν κάνει: «Τόσα πολλά να νιώσεις... Τόσα πολλά να κατακτήσεις. Πρέπει να παλέψεις κάποιες κακές μέρες, για να κερδίσεις τις καλύτερες μέρες της ζωής σου».

https://www.instagram.com/p/CnHAQynMJHN

Σε αυτές τις νέες κορυφές, στους νέους στόχους που ετοιμάζεται να κατακτήσει η Ιωάννα, μπορεί να είναι και μία νέα εκπομπή, όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι». Και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ΑΝΤ1 φαίνεται να έχει κάνει πρόταση στην Ιωάννα για να λάβει μέρος στην εκπομπή «Dr Oz», μία εκπομπή με θέματα υγείας και καλής ζωής που κάνει ήδη επιτυχία στην Αμερική και το κανάλι σκέφτεται να προσαρμόσει το κόνσεπτ από την νέα τηλεοπτική σεζόν και στην Ελλάδα.

Δεν θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια αλλά θα αναλάβει μία στήλη με συνεντεύξεις ανθρώπων που είχαν την ίδια διαδρομή με εκείνη και τα κατάφεραν.

Αυτή η ενότητα θα μοιάζει αρκετά και με τα podcast που παρουσιάζει από πέρισυ. Η επιτυχία των οποίων, έδωσε και την ιδέα στα στελέχη του καναλιού για να της κάνουν και την σχετική πρόταση. Και από ότι μάθαμε έχει γίνει μία πρώτη επαφή μαζί της και ένα δοκιμαστικό.