H Maria Menounos θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και συγκινεί με το μήνυμα προς την παρένθετη μητέρα

Κατερίνα Μπούσιου
H Maria Menounos θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και συγκινεί με το μήνυμα προς την παρένθετη μητέρα

 (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Invision

«Είμαστε ευγνώμονες προς σε αυτή την όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το παιδί μας» είπε η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος Μaria Menounos που θα γίνει σε λίγους μήνες μαμά. 

Χρειάστηκαν προσπάθειες 10 χρόνων για την Μaria Menounos και τον σύζυγό της Kevin Undergaro για να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και την χαρακτηρίζουν ήδη ως μία ευλογημένη στιγμή.

Χωρίς να διευκρινίζει για το πότε θα έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, η Menounos μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και την συγκίνησή της.

https://www.instagram.com/p/CoFZ5r6r8vi

«Ω, Θεέ μου, αυτό είναι το μωρό μου»

Η Maria Menounos είχε εξομολογηθεί πως με τον σύζυγό της έκαναν πάρα πολλές προσπάθειες για να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Όταν όμως αντιμετώπισε και εκείνη μία μικρή περιπέτεια με τον καρκίνο, οι προσπάθειες σταμάτησαν.

Τον τελευταίο χρόνο όμως με την βοήθεια ειδικών συμβούλων, κατάφερε να βρει την κατάλληλη παρένθετη μητέρα και σε λίγους μόνο μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

https://www.instagram.com/p/CmwiMV3pYEg

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στο περιοδικό People: «Μετά από 10 χρόνια όπου δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες σε αυτή την οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το παιδί μας. Ο Kevin, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που αυτή η νέα ψυχή θα έρθει στις ζωές μας».

Aλλά λίγη ώρα μετά το ανακοίνωσε και τηλεοπτικά στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» με τον Kevin να είναι στο κοινό.

Η Μenounos ζει ένα θαύμα καθώς όπως είχε εξομολογηθεί, όταν σταμάτησε τις επώδυνες εξωσωματικές, άρχισε να ερευνά, αλλά δεν έβρισκε την κατάλληλη παρένθετη μητέρα. Μέχρι πριν από ένα χρόνο.

Η Μαρία Μενούνος γιόρτασε την 5η επέτειο του γάμου της και στο post της είχε την σημαντικότερη ευχή

Την Πρωτοχρονιά μαζί με τον Kevin γιόρτασαν και την 5η επέτειο του γάμου τους και τότε ήδη γνώριζαν πως θα γίνουν γονείς.