Το σπίτι της Iλένιας Ουίλιαμς & το χιουμοριστικό σχόλιο του Μισθοφόρου για τις δουλειές του σπιτιού

Το σπίτι της Iλένιας Ουίλιαμς & το χιουμοριστικό σχόλιο του Μισθοφόρου για τις δουλειές του σπιτιού

Ο παίκτης του Survivor και η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια φέρονται να είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

H Ιλένια Ουίλιαμς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Η σχέση και ο χωρισμός της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολιάστηκε έντονα στο παρελθόν από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και τον Τύπο ωστόσο η 32χρονη έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και το νέο της βήμα στο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της τραγούδι με τους Rec και συνεχίζει τις live εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα. Η Ιλένια κατοικεί τα τελευταία χρόνια στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά και στο υπέροχο σπίτι που έχει επιμεληθεί η ίδια λεπτομερώς.

Η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Ιλένια Ουίλιαμς αν είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του Survivor εκείνη απάντησε: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει;» και ξέσπασε σε γέλια.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο;», ρώτησε η ρεπόρτερ με την Ιλένια Ουίλιαμς να απαντά: «Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε με τον πατέρα μου. Γενικώς είναι κοντά μου».

Και πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Και να είχα και σχέση και με οποιονδήποτε δεν θα σου το έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θα ήθελα να γίνει ξανά. Για το Survivor θα ρωτήσετε τον Κώστα όταν έρθει. Δεν έχω τίποτα να πω για αυτό».

sxolio.jpg

Πριν ένα χρόνο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε σχολιάσει μια φωτογραφία της Ιλένια Ουίλιαμς στην οποία η τραγουδίστρια έκανε τις δουλειές του σπιτιού της. Ο 38χρονος έγραψε χιουμοριστικά: «Έλα & από εδώ μια βόλτα», υπονοώντας να τον επισκεφθεί για να βάλει μια τάξη και στον δικό του χώρο.

Το ρετιρέ της Bella Hadid στο Manhattan συνδυάζει ζεστασιά, στυλ και πολυτέλεια

Το σπίτι της Ιλένια Ουίλιαμς στην Κηφισιά έχει αμέτρητες ιδέες deco

Η 32χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της. Όπως θα δεις κι εσύ, το σαλόνι της είναι αρκετά minimal με τον γκρι καναπέ και τις ασορτί κουρτίνες να πρωταγωνιστούν.

Ένα στρογγυλό τραπεζάκι και αρκετά εντοιχισμένα ράφια κλέβουν τις εντυπώσεις ενώ το διακριτικό φυτό δίνει cozy και θετικά vibes στον χώρο.

H λευκή κουζίνα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο και φωτεινό με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να απολαμβάνει να μαγειρεύει εκεί γλυκές και αλμυρές συνταγές.

https://www.instagram.com/p/CRHWDTBB148

Ο καταπράσινος κήπος της είναι ιδανικός για barbeque και χαλάρωση τις ηλιόλουστες ημέρες. Η Ιλένια ποζάρει συχνά εκεί και μοιράζεται αργότερα τις λήψεις με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

Πηγή κεντρικής: ileniawilliams

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της τραγουδίστριας.