Αν τελικά ζει η Μαρίνα αυτή είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Κατερίνα Μπούσιου
Αν τελικά ζει η Μαρίνα αυτή είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Θα επιστρέψει ο μεγάλος έρωτας του Στρατή; Το spoiler για τη σειρά και οι ανατροπές που έρχονται στο «Αυτή η νύχτα μένει» με αποχωρισμούς αλλά και επιστροφές. 

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» επιστρέφει σε νέες ημέρες μετάδοσης (Πέμπτη και Παρασκευή) αλλά με τόσες ανατροπές, τις οποίες ούτε καν μπορείς να φανταστείς. Κάποιες μοιάζουν σχεδόν εξωπραγματικές. Γιατί αν ισχύει το spoiler το οποίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες πως η Μαρίνα ζει, τότε όλα αλλάζουν.

Δεν είναι θέμα ισορροπιών αλλά θέμα έρωτα. Τι θα συμβεί λοιπόν με τον Στρατή και τη Ζέτα και τι με τον Χρήστο ο οποίος θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο με την επιστροφή της γυναίκας του;

Τα δύο σενάρια για την Μαρίνα

Από την αρχή της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» η Μαρίνα ήταν το κεντρικό αλλά αόρατο πρόσωπο της ιστορίας μας. Γιατί ακόμη και με τον θάνατό της διχάζει τον μεγάλο της έρωτα, τον Στρατή (Βασίλης Μπισμπίκης) και τον σύζυγό της Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), ο οποίος και ευθύνεται για τον χαμό της, ως εκδίκηση για την απιστία της.

https://www.instagram.com/p/CjlmOQdL37p

Οι δύο άντρες εξαιτίας της βρίσκονται ακόμη σε κόντρα.

https://www.instagram.com/p/CnriuZPIKYY

Στο κοινό ήδη έχει δημιουργηθεί η εντύπωση βλέποντας το αυτοκίνητό της να πέφτει στο κενό ως flashback, ότι ήταν δολιοφθορά από τον Χρήστο.

Ο ίδιος αναγκάστηκε να δώσει μία νέα εκδοχή του συμβάντος στην κόρη του, λέγοντάς της, ότι η μητέρα της τελικά αυτοκτόνησε.

Τώρα έρχεται μία νέα πληροφορία, η οποία υποστηρίζει πως η Μαρίνα ναι μεν έπεσε στον γκρεμό, αλλά κατάφερε να ζήσει. Και επειδή ήδη είχε πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ήταν σε θέση να μείνει για καιρό αυτόνομη και κρυμμένη.

«Ραγίσαν τα πατώματα» - Το σχόλιο της Γερμανού στον Στάνκογλου και η νέα κόντρα με Μπισμπίκη

Η επιστροφή της όπως φαντάζεσαι θα είναι η απόλυτη ανατροπή. Και η ιστορία θα μοιάζει σα να ξεκινά από την αρχή. Ο πρώτος που θα εκπλαγεί θα είναι ο Στρατής, ο οποίος έκανε υπεροπροσπάθεια για να αφήσει πίσω του το παρελθόν και ήδη νιώθει ασφάλεια στο πλευρό της Ζέτας. Αλλά φυσικά και ο Χρήστος ο οποίος κινδυνεύει γιατί η σύζυγός του μπορεί να θέλει να τον εκδικηθεί για την απόπειρα εναντίον της.

Προς το παρόν όλα κινούνται γύρω από τον βιασμό της Μυρτώς από τον Μίλτο. Δύο άνθρωποι θα τα βάλουν μαζί του για την τιμή της κοπέλας. Ο πρώτος είναι ο πατέρας του απειλώντας τον ακόμη και το υπηρεσιακό του περίστροφο χωρίς ωστόσο να τον σκοτώνει, αλλά και ο Στρατής.

https://www.instagram.com/p/Cnzd4NGICHp

Μπροστά σε αυτό τον θυμό του Στρατή και στο αίσθημα ότι κινδυνεύει, η Ζέτα και η Νίτσα θα αναθεωρήσουν την απόφασή τους για να φύγουν από το Αγρίνιο.

https://www.instagram.com/p/CmgsEBrsYlE

Η Νίτσα θα πιεστεί και από τον Γιώργη για να παραμείνει. Ο Γιάννης Τσορτέκης είναι υποδειγματικός στον ρόλο του ερωτευμένου λαϊκού ήρωα.