«Αυτή η νύχτα μένει» για τον Μπισμπίκη που λέει: «Αν χρειαστεί να γυρίσω στα σκουπίδια, θα γυρίσω»

«Αυτή η νύχτα μένει» για τον Μπισμπίκη που λέει: «Αν χρειαστεί να γυρίσω στα σκουπίδια, θα γυρίσω»

«Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ». «Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό».

Στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» πρωταγωνιστεί φέτος ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποδύεται τον Στρατή, έναν άντρα δυναμικό, ντόμπρο, που δεν συμβιβάζεται. Ο Στρατής είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, άνθρωπος της νύχτας δηλαδή. Κάτι που μόνο άγνωστο δεν είναι στον Βασίλη Μπισμπίκη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο podcast της σειράς και στον συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου, Θάνο Αλεξανδρή.

Ο ηθοποιός και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή παραδέχθηκε ότι μοιάζει αρκετά με τον Στρατή μιας και η νύχτα είναι η φιλοσοφία της ζωής του. Την έχει ζήσει από μικρός.

«Είναι όλα ψέματα» Το τρολάρισμα στην Δέσποινα Βανδή για την ερωτική σκηνή Μπισμπίκη - Μαυρομάτη

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός»

Μιλώντας στον συγγραφέα του βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε ότι έχει ζήσει πολλά χρόνια στη νύχτα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή».

https://www.instagram.com/p/ClRwgKqr7Dh

Ο 45χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι αγαπάει τη νύχτα, αλλά και ότι το γεγονός πως έγινε δημοφιλής δεν τον έχει αλλάξει. «Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιός. Είναι το υλικό μου. Ξαφνικά, πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου, επειδή γίνεσαι δημοφιλής. Να μη δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου που δεν σου πάει. Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ».

Ενώ για το αν σκοπεύει να γυρίσει κάποια στιγμή στη νύχτα ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι».

Όσα είχε πει ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Ελένη Μενεγάκη για το δικό του θέατρο

Για το δικό του θέατρο είχε μιλήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης το 2016, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελένη Μενεγάκη. Τότε, ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ALPHA, «Η λέξη που δε λες», μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα, και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ένας χώρος που έχω φτιάξει μαζί με 2 φίλους στον Βοτανικό. Είναι όλα από την ανακύκλωση τα υλικά. Ένα παλιό μηχανουργείο, λίγο underground η κατάσταση. Εκεί πέρα πειραματιζόμαστε με τους φίλους και κάνουμε διάφορες δουλειές».