Η Καλλιόπη έμαθε το μυστικό στον Σασμό και το Twitter αποθέωσε την πιο αστεία - δραματική στιγμή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Καλλιόπη έμαθε το μυστικό στον Σασμό και το Twitter αποθέωσε την πιο αστεία - δραματική στιγμή της

Το σοκ της όταν ο Παύλος της είπε ότι ο Αστέρης είναι ο δότης της Αργυρώς χάρισε επικά σχόλια. Έρχεται και δεύτερο σοκ αυτή τη φορά από τον Αστέρη με αυτά που θα του αποκαλύψει η Αργυρώ για τον γιο τους. 

Φαίνεται πως οι σεναριογράφοι του Σασμού αποφάσισαν να δώσουν μαζεμένες όλες τις ανατροπές και να προκαλέσουν ισχυρό σοκ, πρωτίστως στους πρωταγωνιστές και μετά στο κοινό. Χθες ο Παύλος αποκάλυψε στην Καλλιόπη το μεγάλο μυστικό και η αντίδραση της ήταν επική με το κοινό στο Twitter να της χαρίζει απίθανα σχόλια.

Σήμερα όμως η Αργυρώ κάνει το μεγάλο βήμα και αποφασίζει να πει τα πάντα στον Αστέρη για τον γιο τους. Πώς θα αντιδράσει εκείνος και κυρίως πώς θα αντιδράσει ξανά η Καλλιόπη;

https://www.instagram.com/p/CkJemtPLI7W

«Του χρωστώ τη ζωή της Αργυρώς»

Μπορεί φέτος να έχουν κουράσει τους τηλεθεατές οι ενδιάμεσες ιστορίες του Σασμού, που γίνονται τις περισσότερες φορές για να αυξηθούν τα επεισόδια και να «κρατηθεί» ο δεύτερος κύκλος, αλλά χθες επιτέλους είχαμε επί της ουσίας εξελίξεις.

Δηλαδή σε όσα αφορούν στην κεντρική ιστορία της βεντέτας και το κυρίως ζευγάρι, την Αργυρώ και τον Αστέρη. Ανάμεσα βέβαια στην ιστορία της εξαφάνισης του Σταύρου με τον γιο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Καλλιόπη πήγε με θράσος στον Παύλο Βρουλάκη για να τον απειλήσει μετά την χθεσινή του συμπεριφορά και την αρπαγή του Αστέρη. Το ένα έφερε το άλλο και εκείνος δεν άντεξε και της είπε πως:

Α. Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και

Β. Πως δεν θα του έκανε κακό του Αστέρη γιατί του χρωστά της ζωή της Αργυρώς. Εκεί που έκπληκτη τον κοιτούσε η Καλλιόπη o Στέλιος Μάινας συνέχισε με την χαριστική βολή: «Γιατί την αγαπά τόσο που της έδωσε το νεφρί του για να της σώσει τη ζωή».

Η Καλλιόπη έμενε εμβρόντητη, δηλαδή παγοκολώνα. Και μετά στο Twitter ξεκίνησε το...πανηγύρι με τα χιουμοριστικά σχόλια. Αφενός για την κατσάδα που θα κάνει στον Αστέρη και δεύτερον για το πόσο καιρό θα της πάρει για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά το σοκ. Οι χρήστες είχαν όρεξη και χιούμορ.

Τώρα έρχεται η σειρά του Αστέρη. Γιατί στο νέο τρέιλερ η Αργυρώ πάνω στην σύγχησή της και με θυμό όταν εκείνος της λέει πως δεν θα κάνει κακό ο Σταύρος στον γιο του ως πατέρας, εκείνη του λέει για πρώτη φορά πως δεν είναι ο πατέρας του Πετρή.

Στον Σασμό 4 ηθοποιοί θα πουν το μεγάλο «αντίο» στον Γ' κύκλο ενώ η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει

Και τώρα τι; Θα του πει τη φράση: «Δεν είναι πατέρας του γιατί είσαι εσύ»; Για να αποκαλυφθεί και το δεύτερο μεγάλο μυστικό της σειράς εντός 24ωρου;

Η αλήθεια είναι πως θα αλλάξει κουβέντα η Αργυρώ και θα αφήσει αυτή την αποκάλυψη για αργότερα. Αλλά ο Αστέρης - Ορφέας Αυγουστίδης έχει ήδη υποψιαστεί την αλήθεια.

Και τώρα επιτέλους η δεύτερη σεζόν του Σασμού, απέκτησε νόημα.