Η Sara Jessica Parker γίνεται ζευγάρι ξανά με τον τηλεοπτικό Aidan και η Paltrow εξεπλάγη

Η Sara Jessica Parker γίνεται ζευγάρι ξανά με τον τηλεοπτικό Aidan και η Paltrow εξεπλάγη

Η ηθοποιός έδωσε δυνατό spoiler για τον δεύτερο κύκλο του «Αnd Just Like that» με μία φωτογραφία και ναι, ξαναγυρίσαμε στις ένδοξες μέρες του Sex and The City. 

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο αλλά στην περίπτωση της Carrie Bradshaw έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα. Η φωτογραφία που ανήρτησε η Sara Jessica Parker μας έδωσε ένα δυνατό spoiler για τη συνέχεια του δεύτερου κύκλου του «And Just Like That» και μας ξαναγύρισε στις ένδοξες εποχές του «Sex And The City».

Το φιλί με τον Aidan και η έκπληξη της Gwyneth Paltrow

Αν θυμάσαι το σενάριο της δεύτερης ταινίας του «Sex and the City» η Carrie συναντά ξαφνικά στην αγορά του Άμπου Ντάμπι, τον πρώην σύντροφό της, τον Aidan. Η χαρά της ήταν μεγάλη και μάλιστα εκείνος της είχε ανακοινώσει πως είχε παντρευτεί και είχε γίνει μπαμπάς. Το φιλί που αντάλλαξαν τις είχε δημιουργήσει τύψεις για τον Mr. Big και είχε δημιουργήσει και μία μικρή κρίση στη σχέση τους.

Τώρα όμως, για τον δεύτερο κύκλο του «And Just Like That» ο ηθοποιός John Corbett που τον υποδύεται, κάνει reunion με την αγαπημένη του Sara Jessica Parker και η ηθοποιός έκανε την έκπληξη με μία φωτογραφία που δημοσίευσε για να μας δείξει τι σημαίνει αυτό το reunion.

https://www.instagram.com/p/CnYkY2fsisP

Και φαίνεται ξεκάθαρα να τον φιλά. Άρα έχουμε και την αναβίωση ενός μεγάλου έρωτα;

https://www.instagram.com/p/CodzjujNmZq

Οι φανς της σειράς εξεπλάγησαν, ανάμεσά τους όμως και μία διάσημη φίλη της Parker, η Gwyneth Paltrow η οποία έγραψε: «Αποκλείεται!».

paltrow.JPG

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Mr Big στον πρώτο κύκλο και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και όσα επακολούθησαν με τις κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού Chris Noth για σεξουαλική παρενόχληση, η σειρά χρειαζόταν ένα καλό reboost. Χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε αν αυτή η σχέση θα είναι μόνιμη σύμφωνα με το σενάριο της σειράς.

Βαρύ πένθος για τη Sarah Jessica Parker - Έφυγε από τη ζωή ο πατριός της

https://www.instagram.com/p/ClWZBu9OKQ7

Μας θυμίζει όμως αξέχαστες στιγμές του παλαιού του καλού Sex and the City.