To Survivor All Star ξεκινά με παίκτη έκπληξη της τελευταίας στιγμής και τον Λιανό με σμόκιν

Κατερίνα Μπούσιου
To Survivor All Star ξεκινά με παίκτη έκπληξη της τελευταίας στιγμής και τον Λιανό με σμόκιν

Το τρολάρισμα στον Γιώργο Λιανό για την αλα Hollywood εμφάνιση στην παραλία και οι εκπλήξεις που θα έρχονται σταδιακά στο Survivor All Star. Το μυστήριο με τον Τριαντάφυλλο και τον James Καφετζή. 

Μη σε ξεγελάσουν οι πρώτες υπέροχες εικόνες που θα δεις στην αποψινή πρεμιέρα του Survivor All Star με τα γέλια των παικτών σε ένα μίνι πάρτι που ετοίμασε η παραγωγή. Η συνέχεια θα έχει φωνές, κλάματα και δυσκολίες γιατί το φετινό reality δεν θα έχει σχέση με κανένα άλλο στο παρελθόν, θα είναι δύσκολο και θα έχει ανατροπές και αλλαγές για γερά νεύρα.

Η πείνα και η ψυχραιμία θα δοκιμαστούν πολλές φορές στους επόμενους μήνες. Γιατί οι παίκτες εκτός από την συμβίωση, τα δύσκολα αγωνίσματα και τις στερήσεις, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους παίκτες που θα μπαίνουν σταδιακά με στόχο να τους βγάλουν από το παιχνίδι. Ήδη ένας βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο.

Τα ζευγάρια αρχικά χωριστά και η δήλωση του James Καφετζή

Με γέλια, τραγούδια και χορούς θα ξεκινήσει το Survivor All Star με ένα πάρτι, σαν και εκείνα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε συνήθως στην ένωση των δύο ομάδων.

Στην συνέχεια θα δούμε να φτιάχνονται οι δύο ομάδες και από τις πρώτες πληροφορίες τα ζευγάρια θα είναι χωριστά. Η Μαριαλένα αντίπαλος του Κατσούλη και ο Βρισηίδα αντίπαλος του Μαρτίκα.

https://www.instagram.com/p/ChFlXUsLorA

Χωριστά θα δούμε εξαρχής τον Βασάλο με την Ευριδίκη αλλά στην συνέχεια και στην ίδια ομάδα. Κάποιοι ποντάρουν σε επανασύνδεση του ζευγαριού, προς χάριν τηλεθέασης με αυτή την σύμπραξη. Γιατί φέτος θα δούμε «σκληρό» reality και σε ερωτικό επίπεδο, εκτός από αγωνιστικό.

https://www.instagram.com/p/Cm9TMTutIKZ

Την πρώτη εβδομάδα του reality θα έχουμε όμως και την πρώτη μεγάλη έκπληξη. Γιατί θα δούμε να μπαίνει νέος παίκτης στο παιχνίδι. Άντρας που είναι γνωστός και αγαπητός στο κοινό και ήδη προπονείται εντατικά τις τελευταίες ημέρες όπως ακούσαμε και στην χθεσινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Κάτια Ταραμπάνκο και 4 ακόμα παίκτες που θα μας λείψουν από το Survivor All Star

Σταδιακά θα δούμε και νέους παίκτες στο παιχνίδι, μόλις λήξει και η οικονομική τους διαπραγμάτευση. Απροκάλυπτα πλέον οι περισσότεροι ζητούν πάνω από τα 5.500 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα που παίρνουν οι περισσότεροι και όσοι κάνουν αυτές τις ημέρες τα deal ίσως βρεθούν ως οι πιο ευνοημένοι.

Ξεκάθαρα θα δούμε τον Τριαντάφυλλο σε περίπου ένα μήνα στο παιχνίδι, αλλά άγνωστο αν θα ακολουθήσει και ο James Καφετζής. Ο ίδιος δήλωσε πως αν έμπαινε στο παιχνίδι όλοι θα ξενέρωναν μαζί του.

Μπορεί να το αρνείται λόγω και των κακών σχέσεων του παρελθόντος με τον Acun, αλλά ποτέ μη λες ποτέ σε αυτό το παιχνίδι.

Το τρολάρισμα του Λιανού

Εκείνος που προς το παρόν περνά καλύτερα από όλους, είναι ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Έδειξε και πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, πως την φετινή χρονιά πιστεύει πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το Survivor. Ήδη έχει μετακομίσει στην Καραϊβική τόσο η σύντροφός του Κωνσταντίνα όσο και η μικρή τους κόρη Βαλέρια. Η οποία άλλωστε ήταν και την περσινή χρονιά δίπλα στον μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/CdoHnv2Fo_4

Αλλά και τα τρία του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, έκαναν ταξίδι έκπληξη για να δουν τον μπαμπά τους.

https://www.instagram.com/p/Cc_JMj3JrPL

Και πριν τον δούμε να ξεδιπλώνει το χιούμορ του στα γνωστά παιχνίδια της Καραϊβικής, δέχτηκε με μεγάλη χαρά το τρολάρισμα που όλοι του κάνουν για το άσπρο σμόκιν που φορά στο τρέιλερ αλλά και στην πρεμιέρα του Survivor All Star. Kλασσικός Γιώργος.

lianostrolarisma.jpg