«Κανείς δεν με αγκαλιάζει όπως αυτό το μωρό»- Η τρυφερή photo της Σοφίας Καρβέλα με τον γιο της

«Κανείς δεν με αγκαλιάζει όπως αυτό το μωρό»- Η τρυφερή photo της Σοφίας Καρβέλα με τον γιο της

Η 39χρονη δημοσίευσε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τους άντρες της ζωής της.

Μια ματιά στο προφίλ της Σοφίας Καρβέλα αρκεί για να καταλάβει κανείς τις δύο μεγάλες της αγάπες: τους γιους της και την μόδα. Η 40χρονη ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αμερική με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τα παιδιά τους (Νίκο και Νέστορα).

Η ηθοποιός- σχεδιάστρια μόδας έχει ενεργή παρουσία στο Instagram με τον λογαριασμό της να μετρά σήμερα περισσότερους από 108 χιλιάδες ακόλουθους. Η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν είναι λίγες οι φορές που εξασφαλίσαμε ένα sneak preview από τις βόλτες με τους γιους της, Νίκο και Νέστορα.

Το τρυφερό post της Σοφίας Καρβέλα με τον γιο της

Πριν λίγες ώρες η super mom Καρβέλα δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο ποζάρει με τον γιο της Νέστορα. Ο 7χρονος αγκαλιάζει στοργικά τη μαμά του και η φωτογραφία «φωνάζει» αγάπη.

«Κανείς δεν με αγκαλιάζει όπως αυτό το μωρό», έγραψε η Σοφία Καρβέλα στην ανάρτησή της.

Νωρίτερα η 39χρονη επισκέφθηκε το γήπεδο όπου τα αγόρια της έπαιζαν αγώνα μπάσκετ και σαν υπερήφανη μαμά στήριξε τους γιους της. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψε να καταγράψει στιγμιότυπα από την ημέρα τους τα οποία πόσταρε αργότερα στο Instagram.

H Σοφία Καρβέλα καλωσόρισε το 2023 με εντυπωσιακό look και αποκάλυψε το γούρι της

Ο Νέστορας Πανουργιάς είναι το mini me της Σοφίας Καρβέλα

Στις 4 Ιανουρίου του 2016 η στυλίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά ενώ είχε προηγηθεί η γέννηση του γιου της Νίκου το 2013. Πριν λίγες ημέρες ο μικρός γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά γιόρτασε τα γενέθλιά του και έγινε 7 ετών. Η πρώην ηθοποιός ένιωθε ιδιαίτερη συγκινημένη καθώς το «μωρό της» δεν είναι πια μωρό και έχει μεγαλώσει αρκετά.

Η αδυναμία που τρέφει η Σοφία Καρβέλα στον μικρό Νέστορα φαίνεται και από την λεζάντα μίας ακόμη φωτογραφίας που δημοσίευσε πρόσφατα η ίδια, γράφοντας: «Το βλέμμα της αγάπης».

karvelagios7.jpg

Η Σοφία μαζί με τα δύο αγόρια της βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα για να περάσει τις γιορτές μαζί με τον πατέρα της, αλλά και την μητέρα της. Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια τους και προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί τους, όταν οι μικροί βρίσκονται στην Αθήνα.

Το μοντέρνο σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στην Νέα Υόρκη

Η αγάπη που τρέφει η Σοφία Καρβέλα για την μόδα και την διακόσμηση έχουν αποτυπωθεί πλήρως στο μοντέρνο σπίτι της. Η πλούσια γκαρνταρόμπα της στεγάζεται σε ειδικό δωμάτιο, όπου η fashionista επιλέγει τα καθημερινά της looks.

https://www.instagram.com/p/CYZVdQ8Olsh

To σαλόνι διαθέτει παρκέ πάτωμα και αρκετά ξύλινα έπιπλα όπως η μεγάλη βιβλιοθήκη, το κεντρικό τραπέζι και τα μικρά βοηθητικά τραπεζάκια. Ο μεγάλος γκρι καναπές, οι λευκές καρέκλες και το έπιπλο της τηλεόρασης ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση ενώ τα ρουστίκ χαλιά δίνουν boho vibes στον χώρο.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela