To reunion του MasterChef 1 πραγματοποιήθηκε και περιμένουμε να το δούμε και στην TV

To reunion του MasterChef 1 πραγματοποιήθηκε και περιμένουμε να το δούμε και στην TV

Άκης Πετρετζίκης, Λευτέρης Λαζάρου και Γιάννης Μαργάρης μαζί σε ένα επικό reunion.

Στις 3 Οκτωβρίου 2010 και μέσα από τη συχνότητα του MEGA «συστηθήκαμε» για πρώτη φορά με το reality μαγειρικής MasterChef. Παρουσιάστρια ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, ενώ τους ρόλους των κριτών είχαν οι σεφ Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος.

Νικητής είχε αναδειχθεί τότε ο Άκης Πετρετζίκης, τον οποίο και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τόσο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του στον ALPHA, μέσα από το κανάλι του στο YouTube αλλά και από τα μαγαζιά του, με άμεσο συνεργάτη του σήμερα τον επίσης συμπαίκτη του στο reality μαγειρικής, Γιάννη Μαργάρη. Από τότε και μέχρι σήμερα, κάθε σεζόν παρακολουθούμε έναν νέο κύκλο MasterChef- αυτήν τη φορά μέσα από το Star Channel- αλλά πάντα θυμόμαστε εκείνη την πρώτη φορά. Και για αυτό φρόντισε χθες (10/2) ο Άκης Πετρετζίκης, με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Μαργάρη, οι οποίοι έκαναν ένα… επικό reunion. Λες να τους δούμε ξανά και στην TV;

MasterChef 7: O Γιώργος Πορφύρης αποθεώθηκε αλλά η αποχώρηση έφερε απογοήτευση

Το story Πετρετζίκη, Λαζάρου, Μαργάρη και το reunion

«Νυχτοπερπατήματα για MasterChefs» θα μπορούσε να είναι εναλλακτικά ο τίτλος του θέματος, μιας και ο Άκης Πετρετζίκης, ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Μαργάρης επανενώθηκαν χθες βράδυ (10/2) και πόζαραν σε μια selfie όλο χαμόγελα.

Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικό MasterChef reunion που θα θέλαμε να δούμε και στην TV, γιατί θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Βλέπεις, ο Άκης είναι πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, το MasterChef 1 μάς τον σύστησε, οπότε τι καλύτερο από μια τηλεοπτική επανένωση;

masterchef_reunion.jpg

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες του Star έκαναν κρούση τη φετινή σεζόν στον Άκη Πετρετζίκη για να συμμετάσχει στο MasterChef ως extra κριτής – δεν τον έχουμε δει ακόμα αυτόν τον κριτή εν τω μεταξύ- αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, καθώς δεν μπορούσε να απουσιάζει σε 10ωρα γυρίσματα. Μην ξεχνάς πως έχει και τη δική του εκπομπή στον ALPHA, και τα μαγαζιά του, οπότε πρακτικά θα ήταν αδύνατον.

Ο MasterChef, ωστόσο, διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με το κανάλι όσο και με τους κριτές του reality μαγειρικής, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να τον δούμε κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα στο παιχνίδι ως guest, αλλά όχι ως κριτή.

Εσύ θυμάσαι την πρώτη οντισιόν του Άκη Πετρετζίκη στο MasterChef 1;

26 ετών ήταν ο Άκης Πετρετζίκης όταν δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 1 και επέλεξε να παρουσιάσει στους κριτές ένα καλοκαιρινό πιάτο. Συγκεκριμένα, τους έδωσε να δοκιμάσουν λαβράκι με κυδώνια και εστραγκόν, ένα πιάτο που για πρώτη φορά έφτιαχνε, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να του λέει με χιούμορ ότι εκείνοι (σ.σ. οι κριτές) θα είναι οι πρώτοι που θα φάνε ένα τέτοιο πιάτο.

Ο Λευτέρης Λαζάρου ενθουσιάστηκε, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος διαφώνησε και είπε ότι περίμενε κάτι παραπάνω από τον Άκη δίνοντάς του ένα «όχι», με τον Γιάννη Λουκάκο να λέει επίσης ότι θα περίμενε κάτι πιο ενδιαφέρον, αλλά να του δίνει το πολυπόθητο «ναι». Και κάπως έτσι, 13 χρόνια μετά την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ο Άκης Πετρετζίκης έχει γίνει αγαπημένος τηλεοπτικός σεφ, αλλά και ένας μάγειρας στις συνταγές του οποίου άνδρες και γυναίκες ανατρέχουν για σίγουρη επιτυχία.