H Blake Lively μας έδειξε πως έγινε μαμά για 4η φορά αλλά όλοι ψάχνουν το φύλο του μωρού

Πατούλια Κατερίνα
H Blake Lively μας έδειξε πως έγινε μαμά για 4η φορά αλλά όλοι ψάχνουν το φύλο του μωρού

Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν ο Ryan Raynolds και η Blake Lively χωρίς ποτέ όμως να ανακοινώσουν τον ερχομό του παιδιού τους. 

Το Hollywood λέει συγχαρητήρια στο ζεύγος Raynolds- Lively που πολύ πολύ αθόρυβα έγιναν γονείς για τέταρτη φορά αλλά ο υπόλοιπος πλανήτης ενημερώθηκε για τα ευχάριστα νέα μέσω Instagram. Μην έχεις την απαίτηση για κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση ή φωτογραφία του μωρού αλλά η αποκάλυψη έγινε αθόρυβα.

Η Blake πόζαρε αγκαλιά με τον αγαπημένο της Ryan και τη μαμά του Τammy με τζιν παντελόνι και έχοντας φύγει η πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της. Κι ενώ οι fans απορούσαν για το που πήγε η κοιλίτσα της, πότε γέννησε, γιατί δεν έκανε κάποια ανακοίνωση, η Blake ανέμελα πόσταρε τα φαγητά που έφτιαξε για τη βραδιά του Super Bowl.

Μαμά επί τέσσερα η Blake

Αυτό που ούτε οι fans αλλά και ούτε και το People που επιβεβαίωσε το ότι η Lively έχει γίνει μαμά για 4η φορά, δεν γνωρίζουν, είναι το φύλο του μωρού που απέκτησε το χολιγουντιανό ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/ColFDTqpp8k

Ryan και Blake είναι ήδη γονείς της 3χρονης Betty, της 6χρονης Inez και της 8χρονης James. Μιλώντας στο Entertainment Tonight τον Νοέμβριο για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, είχε δηλώσει:

«Πρέπει να είσαι βλάκας για να το κάνεις αυτό τέταρτη φορά αν δεν σου αρέσει. Θα είναι εξοντωτικό αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι», είχε πει ο Ryan ενώ μιλώντας στην Kelly Clarkson είχε τονίσει αστειευόμενος:

https://www.instagram.com/p/ClJ2ZSVJVnE

Επιτέλους γιος ή τέταρτη κόρη;

Όσο για το φύλο του μωρού, μιλώντας στον Jimmy Fallon, ο Ryan είχε εξηγήσει πως ποτέ δεν μαθαίνουν το φύλο του μωρού προκαταβολικά αλλά ο ίδιος ήθελε ένα ακόμα κοριτσάκι.

«Ελπίζω να είναι κορίτσι, τα κορίτσια ξέρω, κοριτσομπαμπάς είμαι κι αν η ιστορία μας δίδαξε κάτι, είναι πως αν αποκτήσω γιο, μια μέρα τη ζωή μου θα μου την πάρει ο γιος μου».

Πάντως το Twitter επιμένει πως έχει βρει και το όνομα και το φύλο του μωρού της Lively, χάρη στην Taylor Swift. H Swift σε κάθε νέο της άλμπουμ, αφιερώνει ένα τραγούδι στα παιδιά της καλής της φίλης Blake και το μοναδικό (γυναικείο) όνομα που υπάρχει στο άλμπουμ της Swift είναι το Daisy!

https://www.instagram.com/p/Cm7wYFcp-5K

Το ντεμπούτο της Blake Lively με φουσκωμένη κοιλίτσα για 4η φορά

Τα ευχάριστα αποκαλύφθηκαν κατά το 10ο Ετήσιο Power Women’s Summit της Forbes στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2022, όπου η Lively εμφανίστηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα.

Λίγες ημέρες αργότερα η 35χρονη Lively ξέσπασε στο Instagram κατά των παπαράτσι:

«11 άνθρωποι έξω από το σπίτι μου, φρικάρετε κι εμένα και τα παιδιά μου, αφήστε μας ήσυχους. Ευχαριστώ όσους κάνουν unfollow λογαριασμούς και μίντια που δείχνουν φωτογραφίες των παιδιών, αυτή είναι η δύναμή μας απέναντί τους».

11 παπαράτσι περιμένουν την Blake Lively να βγει από το σπίτι & εκείνη τους «απαντάει» στο Ιnstagram