Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια εμφάνιση στα νότια προάστια με το λευκό παλτό που πάει με το τζιν σου

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια εμφάνιση στα νότια προάστια με το λευκό παλτό που πάει με το τζιν σου

Photo: NDP Agency

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στα νότια προάστια για να κάνει τα ψώνια της και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ολόλευκο look της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά τη Σοφία Αλιμπέρτη, αφού η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε αλλάξει εντελώς την πορεία της ζωής της τα τελευταία χρόνια, αποφασίζοντας να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο, όπου και δραστηριοποιείται. Η ίδια επέστρεψε από την Πάρο στην Αθήνα και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να επιστρέψει και στην τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών ετών (14 περίπου). Η ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια ζούσε στο αγαπημένο της νησί, πρόκειται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με ένα πολύ ιδιαίτερο φορμάτ.

Σε μία, λοιπόν, σπάνια εμφάνιση της στα νότια προάστια, όπου βγήκε μία βόλτα για τα ψώνια της, ο φακός την απαθανάτισε με το πιο chic, casual σύνολο για την εβδομάδα που έρχεται.

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια γυναίκα με ιδιαίτερο γούστο και αυτό που θυμόμαστε και από την περίοδο που τη βλέπαμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τις οθόνες μας, είναι ότι φρόντιζε να πειραματίζεται με το look της, προσθέτοντας χρώμα και κάποια statement κομμάτια, χωρίς ωστόσο να χάνει το μέτρο. Αγαπά το ιδιαίτερο ντύσιμο, το οποίο βέβαια τα τελευταία χρόνια έχει απλοποιήσει αρκετά, προτιμώντας τις μονοχρωμίες και τα casual chic κομμάτια που ταιριάζουν και στο περιβάλλον ενός νησιού. Σε αυτό το νέο στυλ που έχει υιοθετήσει ανήκει και η τελευταία της total white εμφάνιση με ένα παλτό, που αξίζει την προσοχή μας.

sofia_aliberti-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πού έχουμε ξαναδεί το αγαπημένο φόρεμα γνωστού οίκου που βάζει ξανά και ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη;

Το total white outfit της Σοφία Αλιμπέρτη επανασυστήνει το λευκό.

Tι έκανε, λοιπόν, πολύ έξυπνα η Σοφία Αλιμπέρτη; Πήρε δύο τόνους λευκού και τους έφερε στο ίδιο σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα λευκό set, που αποτελούνταν από ένα απλό μακρυμάνικο top και ασορτί παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, που είναι είτε πλεκτό ή από μαλακό φούτερ. Από κάτω έβαλε τα λευκά της sneakers, ενώ το παλτό και το καπέλο της είχαν μία πιο ιδιαίτερη απόχρωση της παλέτας του λευκού, πιο κοντά σε εκρού ή off-white. H τσάντα της σε beige ήταν το μόνο χρώμα που διαφοροποιήθηκε. Το συγκεκριμένο μάλιστα καπέλο και η τσάντα της είναι από τα αγαπημένα της, αφού την είδαμε να τα φοράει και στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι.

sofia_aliberti-(5).jpg

NDP: Photo Agency

Ήταν, όμως, στην πραγματικότητα το εκρού παλτό της που έκλεψε την παράσταση και αν ψάχνεις τώρα ένα νέο στυλ σε πανωφόρι, η Σοφία σου δίνει την απόλυτη έμπνευση. Το λευκό μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα το μαύρο παλτό σου, ενώ θα φοράς παράλληλα κάτι πολύ διαφορετικό από ένα συνηθισμένο jacket. Η Σοφία Αλιμπέρτη διάλεξε ένα shape, που τονίζει τη μέση και εμείς φυσικά εγκρίνουμε.

Δες όλες τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της για ψώνια: