Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με τον Μποτία junior- H νέα φωτογραφία του γιου της

Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με τον Μποτία junior- H νέα φωτογραφία του γιου της

Η 35χρονη απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες με το μωρό της στο σπίτι και μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η 35χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 7 Φεβρουαρίου, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών.

Εδώ και λίγα 24ωρα η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται στο σπίτι της στα νότια προάστια μαζί με τον σύντροφο και τον γιο της.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε την ωραιότερη φωτογραφία του γιου της

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η pop star δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο κρατά τρυφερά το χεράκι του νεογέννητου Mποτία.

«Happy Valentine's Day», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα γιορτάσει φέτος την ημέρα των ερωτευμένων με το μωρό της, καρπό του έρωτα με τον γνωστό Ισπανό ποδοσφαιριστή.

foureira1.jpg

Η πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας με το μωρό της

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 💙 07/02/23», έγραψε πριν λίγα 24ωρα στην ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου. Όπως βλέπεις, η τραγουδίστρια κρατά τρυφερά τον γιο της στην αγκαλιά της και τον θηλάζει χαρίζοντάς μας ίσως τις πιο όμορφες φωτογραφίες της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay

Η στυλάτη έξοδος της Φουρέιρα από το μαιευτήριο

Πριν 3 ημέρες η Ελένη Φουρέιρα βγήκε με το μωράκι της από το μαιευτήριο φορώντας ένα απόλυτα κομψόσύνολο και δείχνοντας πιο χαρούμενη από ποτέ. Στο πλευρό της είχε τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς επίσης και τον γυναικολόγο και τη μαία της.

https://www.instagram.com/p/CohOJaPrs4Y

Το πρώτο look της Ελένης Φουρέιρα μετά τη γέννηση του παιδιού της ήταν ένα total black αθλητικό σύνολο που απαρτιζόταν από φόρμες και μια burgundy δερμάτινη καμπαρντίνα σε oversized γραμμή.

Tα 5 ΤikTok home videos της Ελένης Φουρέιρα που μαρτυρούν πώς θα επανέλθει στα κιλά μετά τη γέννα

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας περί μητρότητας

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Πηγή κεντρικής: foureira