Ελένη Φουρέιρα: Το ανατρεπτικό ρούχο έξω από το μαιευτήριο στην πρώτη εμφάνιση μετά τον τοκετό

Ελένη Φουρέιρα: Το ανατρεπτικό ρούχο έξω από το μαιευτήριο στην πρώτη εμφάνιση μετά τον τοκετό

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει και ως μαμά να είναι style icon. Δες τι φόρεσε κατά την έξοδο από το μαιευτήριο, στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία.

Πριν λίγες ώρες βγήκε από το μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της, εκεί όπου σήμερα ξεκινά η νέα καθημερινότητα με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, και τον νεογέννητο γιο τους. Η τραγουδίστρια πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της, αλλά και του γυναικολόγου της, πιο εντυπωσιακή αλλά και πιο χαρούμενη από ποτέ.

Tα 5 ΤikTok home videos της Ελένης Φουρέιρα που μαρτυρούν πώς θα επανέλθει στα κιλά μετά τη γέννα

Το αθλητικό σύνολο της Φουρέιρα στην έξοδο από το μαιευτήριο

Το πρώτο look της Ελένης Φουρέιρα μετά τη γέννηση του παιδιού της ήταν ένα Φουρέιρα style αθλητικό σύνολο, αφού και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης η Ελένη δεν είχε αλλάξει καθόλου τον τρόπο που ντύνεται.

https://www.instagram.com/p/CohOJaPrs4Y

Με μαύρο σετάκι φόρμες, λοιπόν, και μια σκούρα burgundy δερμάτινη καμπαρντίνα σε oversized γραμμή - του ελληνικού brand MilkWhite που φορούν όλες οι ξένες stars- η Ελένη ήταν κομψή και άνετη. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για την ημέρα!

Δες την καμπαρντίνα της Ελένης Φουρέιρα φορεμένη και από την Kylie Jenner.

https://www.instagram.com/p/ChHO7LFM9kX

«Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ζευγαριού ήταν ο ιατρός κ. Μητσάκος - Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος και η μαία του κα. Ταμπουράκη Φωτεινή», ανέφερε η ανάρτηση του μαιευτηρίου πριν λίγες ώρες. Μάλιστα, στο post έσπευσε να σχολιάσει και η Μαρία Μπεκατώρου βάζοντας μια καρδούλα.

Η αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα για τις αποτυχημένες εξωσωματικές και την εγκυμοσύνη

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της, η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε και μίλησε στην ελληνική Vogue αποκαλύπτοντας ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματικές και ότι προσπάθησε πολύ μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είπε με θάρρος η Ελένη.

https://www.instagram.com/p/CoKfQgwqe_E

«Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο», τόνισε η Ελένη λίγο αργότερα.

Και δεν σταμάτησε εκεί η Ελένη, η οποία εξομολογήθηκε και το δύσκολο πρώτο τρίμηνο που είχε με την αποκόλληση και την υποχρεωτική κατάκλιση: «Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες.

Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα, στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα».

«Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τη δουλειά τους, απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην ξέρουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Και κατέληξε: «Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία

Στις 13 Νοεμβρίου 2022 και με το πιο τρυφερό post στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία και επιβεβαίωσε τη φήμη που τόσο καιρό κυκλοφορούσε: ότι, δηλαδή, θα γίνει μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αθλητή σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, φορώντας εσώρουχα, έχοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της και στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε ότι κυοφορεί το πρώτο της μωρό. Στη λεζάντα της ανάρτησης αρκέστηκε να γράψει ''+1" εννοώντας, φυσικά, ότι σε λίγο στο σπίτι τους και στην αγκαλιά τους θα προστεθεί το μωράκι τους. Η χαρά της τραγουδίστριας ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το ίδιο και του συντρόφου της. Και πλέον οι δυο τους κρατούν το πιο πολύτιμο δώρο στα χέρια τους.