Πόση αγάπη σε μία εικόνα; Η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη φωτογραφία με το μωρό της την ώρα του θηλασμού

Πόση αγάπη σε μία εικόνα; Η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη φωτογραφία με το μωρό της την ώρα του θηλασμού

Η Ελένη Φουρέιρα βγήκε από το μαιευτήριο και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της. Τα σχόλια της Μαρίας Ηλιάκη, της Αθηνάς Οικονομάκου και άλλων celebrities. 

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της βιώνει η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 7 Φεβρουαρίου και από σήμερα ζει το δικό της όνειρο στο σπίτι με το μωρό της και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, η 35χρονη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της την ώρα του θηλασμού. Στιγμιότυπα που δεν χρειάζονται λόγια, γιατί πολύ απλά «φωνάζουν» αγάπη.

Ελένη Φουρέιρα: Το ανατρεπτικό ρούχο έξω από το μαιευτήριο στην πρώτη εμφάνιση μετά τον τοκετό

Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με το μωρό της και τα σχόλια

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 💙 07/02/23», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα και δημοσίευσε δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες. Όπως βλέπεις, η τραγουδίστρια κρατά τρυφερά τον γιο της στην αγκαλιά της και τον θηλάζει χαρίζοντάς μας ίσως τις πιο όμορφες φωτογραφίες της ημέρας. Είναι οι πρώτες τους στιγμές στο μαιευτήριο, η πρώτη επαφή μαμάς και μωρού.

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay

Από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησης τα likes στο post της Ελένης Φουρέιρα εκτοξεύτηκαν, όπως και τα σχόλια. Μάλιστα, ήταν πολλές οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν και να δώσουν τις τρυφερές ευχές τους στη νέα μανούλα. Η Μαρία Ηλιάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ζόζεφιν, η Μελίνα Ασλανίδου και η Αμαρυλλίς ήταν ανάμεσα σε εκείνες που συγκινήθηκαν με τα τρυφερά στιγμιότυπα μαμάς και γιου.

sxolia.jpg

Η σημερινή έξοδος της Φουρέιρα από το μαιευτήριο

Πριν λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα βγήκε με το μωράκι της από το μαιευτήριο φορώντας ένα ultra fashionable σύνολο και δείχνοντας πιο χαρούμενη από ποτέ. Στο πλευρό της είχε τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς επίσης και τον γυναικολόγο και τη μαία της.

https://www.instagram.com/p/CohOJaPrs4Y

Και τώρα ετοιμάζεται να ζήσει για τα καλά το ταξίδι της μητρότητας, αυτό που τόσο καιρό ονειρευόταν.

Ελένη και Αλμπέρτο, να σας ζήσει!