Brooklyn Beckham: «Φοβήθηκα ότι θα με παρατούσε στα σκαλιά της εκκλησίας... Ξέσπασα σε λυγμούς»

Μαρία Ροδίτη
Brooklyn Beckham: «Φοβήθηκα ότι θα με παρατούσε στα σκαλιά της εκκλησίας... Ξέσπασα σε λυγμούς»

Η εξομολόγηση του Brooklyn Beckham για τον γάμο του με τη Nicola Peltz και τις ανησυχίες του.

Στις 9 Απριλίου του 2022 όλοι συζητούσαν για έναν γάμο: του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz. Ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham παντρεύτηκε την αγαπημένη του, όμως μέχρι να έρθει η στιγμή που θα γίνονταν σύζυγοι και με τη βούλα… εκείνος πέρασε πολλές αγωνίες.

Όπως αποκάλυψε ο 23χρονος σε συνέντευξή του στο Interview Magazine, είχε πολύ άγχος, και την τελευταία στιγμή- ακριβώς τη μέρα του γάμου- φοβήθηκε ότι η Nicola Peltz θα τον παρατούσε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Τέλος στο δράμα με την Victoria Beckham έβαλε η νύφη της Nicola Peltz με μια κίνηση

Ο φόβος του Brooklyn Beckham και τα κλάματα τη μέρα του γάμου

Η τελετή του γάμου είχε προγραμματιστεί να γίνει στο κτήμα της οικογένειας Peltz, στο Palm Beach, στις 6 το απόγευμα εκείνης της μέρας, με πλήθος A-list stars να είναι καλεσμένοι. Ο Brooklyn Beckham έφτασε στον χώρο ένα τέταρτο νωρίτερα για να περιμένει τη νύφη και στάθηκε στην υπέροχη κατασκευή γεμάτη λουλούδια που είχε κατασκευαστεί για την περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CjhDs6FrhjV

Περιμένοντας, λοιπόν, τη Nicola Peltz, ο Brooklyn άρχισε να αγχώνεται πολύ. «Άρχισα να είμαι λίγο νευρικός. Για την ακρίβεια, ήμουν πολύ αγχωμένος. Ακριβώς πριν την τελετή, ήμουν κάπως ''Ω Θεέ μου, κι αν με παρατήσει στα σκαλιά;''», αποκάλυψε στη συνέντευξη ο 23χρονος γιος των Beckhams.

Και συνέχισε λέγοντας: «Οπότε, ήμουν σε ετοιμότητα: ''Παντρεύομαι την καλύτερή μου φίλη, κι αν δεν θέλει; Αλλά προχώρησα λίγο και μόλις φάνηκε, ξέσπασα σε λυγμούς, ήταν μια εκπληκτική μέρα».

Ο χλιδάτος γάμος του ζευγαριού και οι καλεσμένοι A-list stars

Ο 23χρονος Brooklyn Beckham και η 27χρονη Nicola Peltz ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης, με τη Nicola να φορά πέπλο και νυφικό Valentino. Στο μυστήριο την παράσταση έκλεψε και η μαμά του γαμπρού, Victoria Beckham, η οποία προτίμησε μια μακριά τουαλέτα με ανοιχτό ντεκολτέ ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

https://www.instagram.com/p/CcJ3RUtr9xC

Στον γάμο έδωσαν το παρών λαμπεροί καλεσμένοι, όπως οι Eva Longoria, Serena Williams, τα Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebrities όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurley, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen, αλλά και ο Grodon Ramsey. Στις εικόνες των παπαράτσι, ωστόσο, δεν εμφανίστηκαν η Meghan Markle με τον Harry, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του ζευγαριού.

Ο Brooklyn και η Nicola άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2019 και έγιναν Instagram οfficial τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham ήταν μόλις 21 ετών. Ακολούθησε αρραβώνας εν μέσω πανδημίας και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου 2020 με τον γάμο να έρχεται για να επισφραγίσει τον έρωτά τους.