H κίνηση της Victoria Beckham που φανέρωσε τη σχέση της με τη Nicola Peltz

Τσακιρίδου Χριστίνα
H κίνηση της Victoria Beckham που φανέρωσε τη σχέση της με τη Nicola Peltz

H 48χρονη έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να διατηρεί κακές σχέσεις με την νύφη της.

Χαρές σήμερα έχουν σήμερα στο σπίτι τους οι Beckhams αφού η σύζυγος του Brooklyn, Nicola Peltz έχει τα γενέθλιά της. Το διάσημο μοντέλο γίνεται 28 ετών και θα το γιορτάσει έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν λίγες ώρες η Victoria Beckham ξάφνιασε τους πάντες δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την νύφη της στο Instagram. Η γνωστή σχεδιάστρια θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη γυναίκα του γιου της και έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τις δύο γυναίκες να έχουν κακές σχέσεις.

Οι ευχές της Victoria Beckham στη νύφη της

Στη selfie που πόσταρε η 48χρονη, Beckham και Peltz κάθονται στην κουζίνα του σπιτιού των Beckham και δείχνουν αρκετά ευδιάθετες κάνοντας ίδια πόζα και κρύβοντας το χαμόγελό τους πίσω από τις παλάμες τους.

https://www.instagram.com/p/CnMGiLYodKp

«Χαρούμενα γενέθλια. Ελπίζω να έχεις μία υπέροχη μέρα», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Victoria Beckham.

Οι φήμες που ήθελαν τις δύο γυναίκες να είναι ψυχραμένες φούντωσαν την περίοδο των γιορτών καθώς η Nicola και ο Brooklyn πέρασαν μακριά από την οικογένεια των Beckham τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας να μείνουν στις ΗΠΑ.

Brooklyn Beckham: «Φοβήθηκα ότι θα με παρατούσε στα σκαλιά της εκκλησίας... Ξέσπασα σε λυγμούς»

sxolia.jpg

Αρκετά ήταν τα κακεντρεχή σχόλια κάτω από το post της Beckham με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν πόσο λιτές και ψυχρές ήταν οι ευχές της σχεδιάστριας προς τη νύφη της.

Ο εντυπωσιακός γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης, με την Nicola να φορά πέπλο και νυφικό Valentino. Στο πρώτο πλάνο που είδε το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί ενώ ο γάμος φαίνεται πως έγινε τηρώντας όλα τα εβραϊκά έθιμα.

https://www.instagram.com/p/Cd6rctAvsNM

Στον γάμο το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Eva Longoria, η Seran Williams, οι Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebs όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurly, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Grodon Ramsey. Oι γονείς του γαμπρού (Victoria και David Beckham) έκλεψαν τις εντυπώσεις και έλαμπαν από ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CcJ919jtBfV

Πηγή κεντρικής: VictoriaBeckham