Ο All Star της εβδομάδας στο Survivor ήταν ο Κόρο: Η σύντροφός του & όταν έψαχνε τον έρωτα στα 19

Ο All Star της εβδομάδας στο Survivor ήταν ο Κόρο: Η σύντροφός του & όταν έψαχνε τον έρωτα στα 19
Instagram

«Πώς τον πετσόκοψες έτσι ρε Ντάφυ;». Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου & η οδοντογλυφίδα, η καλλονή σύντροφος του παίκτη και το σπίτι του στο Παλιό Φάληρο.  

Ακόμα ένα επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές και πιστοί φανς του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (14/2). Προς έκπληξη όλων, η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας μετά από ένα απογοητευτικό σερί ήττας στα προηγούμενα παιχνίδια. Το σκορ έληξε 10 -6 και η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που έπρεπε να βγάλει ένα παίκτη στον τάκο. Στο συμβούλιο του νησιού, οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα, Κώστα Παπαδόπουλο και Στέλιο Χανταμπάκη, με τον φαρμακοποιό να είναι εκείνος που θα δοκιμαστεί απέναντι στην κρίση του κοινού.

Έτσι, η τετράδα των υποψηφίων για αυτή την εβδομάδα είναι οι Κρις Σταμούλης, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σπύρος Μαρτίκας. Αν και ο Κρις είναι ισχυρό φαβορί να αποχωρήσει, όλα δείχνουν πως η Μελίνα τελικά είναι αυτή που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Νίκος Μπάρτζης: Το All Star σπίτι στο χωριό, το μαγαζί & το μυστικό που μπορεί να τον βγάλει νικητή

Συγκινητικό μήνυμα Ατζούν: «Σας αγαπώ»

Ο φονικός σεισμός σε Συρία και Τουρκία έχει αφήσει πίσω του πάνω από 40.000 νεκρούς και μία ανείπωτη εικόνα καταστροφής. Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στη χώρα μας για τη βοήθεια που έστειλε η Ελλάδα και τις συγκινητικές προσπάθειες της ΕΜΑΚ. Λίγο πριν ξεκινήσει το συμβούλιο, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός γνωστοποίησε πως ο Ιλιτζαλί θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό.

«Καλησπέρα σας. Όπως γνωρίζετε, έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής. Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξη τους. Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη και εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ελλάδα, ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς και αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές αυτό στην Τουρκία. Τώρα, όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτή τη στιγμή μαζί μας. Όπως λέω πάντα, είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες, και όπως είπαν και οι υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου, θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό πάρα πολύ. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους».

Ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας Κόρο

Εντάσεις σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα με Γιώργο Κορόμι και Αφροδίτη Σκαφίδα. Όλα ξεκίνησαν πριν το αγώνισμα στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (13/2), με την 40χρονη αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ να παίρνει το λόγο και να αναφέρεται σε υποομάδες εντός των κόκκινων. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, έριξε την ευθύνη στον συμπαίκτη της για αυτή την κατάσταση, ενώ δήλωσε και πληγωμένη σε ό,τι αφορά τον τρόπο που της φέρθηκαν οι συμπαίκτες της στο θέμα του φαγητού.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη γιατί βλέπω ότι δημιουργείται μία ομάδα. Μιλάω για τον Κόρο, τον Σάκη, τη Σταυρούλα και την Ελένη. Πιο πολύ ρίχνω ευθύνες στον Κόρο γιατί έφτιαξε μία περιοχή στην παραλία, στην οποία πηγαίνουν και την έχει περιφράξει με ένα σχοινί και πρέπει να περάσουμε διόδια για να μπούμε μέσα. Το σχοινί έφυγε, και όταν εγώ πήγα να κάτσω ο Κόρο με ρώτησε αν σταμάτησα να κάνω παρέα με τους άλλους. Οι άλλοι είναι, κατά τον Κόρο, ο Στάθης, ο Σπύρος και ο Νίκος. Αλλά εγώ κάνω παρέα με όλους», είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα και πρόσθεσε,

«Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο είναι ότι πήγαν για καρύδες στο δάσος, τις οποίες μοιραστήκαν μεταξύ τους. Αυτό με ανάγκασε και εμένα να πάω για καρύδες γιατί δε θέλω να ζητάω από κανέναν τίποτα. Όπως και όταν μου πρόσφερε ψάρι, του είπα ότι δεν θέλω να φάω ψάρι».

Ο Κόρο από τη μεριά του εξήγησε τους λόγους της αποστασιοποίησής του από την εν λόγω συμπαίκτριά του, σε δηλώσεις του στην κάμερα αποκάλυψε ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα έπαιρνε πληροφορίες από τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα.

«Στα πρόχειρα καταλύματα επειδή καθόμαστε πολλές ώρες, φτιάξαμε ένα σημείο να καθόμαστε κοντά στον ποταμό. Έτσι είχαν φτιάξει και τα παιδιά που ήταν μία παρέα, πιο κάτω, και φτιάξαμε και εμείς. Απλά επειδή έχουμε ακούσει πολλά, ότι μεταφέρονται πράγματα από την μία ομάδα στην άλλη. Εμένα δεν μου αρέσει γενικά αυτό. Βάλλομαι από την ομάδα μου. Η κόκκινη ομάδα γύρισε εναντίον μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, με τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Κώστα. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στην υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ», ανέφερε αρχικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για διάφορους λόγους, που είναι πολλοί. Οπότε για αυτό το λόγο η Αφροδίτη θέλησε ξαφνικά να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε και είπαμε ότι είναι σίγουρα ένα επικίνδυνο άτομο, γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, με το φαγητό και τα πάντα, εγώ το θεωρώ επικίνδυνο και δεν μπορώ να κάτσω μαζί της, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα. Έχεις το θέμα μαζί μας. Εχτές καθόμασταν 3 ώρες και συζητούσαμε και μας έλεγες τα δικά σου. Και ξαφνικά σήμερα πριν τον αγώνα λες κάτι τέτοιο για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;».

Το κοινό θυμήθηκε την κόντρα με το Τριαντάφυλλο

Η κόντρα του Κόρο με την Αφροδίτη θύμισε στο κοινό την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο. Πίσω στο 2021 και ο Κόρομι κατηγορούσε τον Ντάφυ για υποκρισία ενώ αξέχαστη παραμένει η δήλωσή του στην κάμερα πως θα μοιραστεί τα ψάρια με όλη την ομάδα αλλά όχι με τον Τριαντάφυλλο.

Πολλοί χρήστες στα social media τάχθηκαν κατά του Κόρο κάνοντας λόγο για κακή στρατηγική και αδυναμία να παραμείνει στο παιχνίδι χωρίς να κάνει κλίκα. Πολλοί είπαν μάλιστα, πως χρησιμοποιεί την τέχνη του στο ψαροντούφεκο προκειμένου να έχει από κοντά τη δική του υποομάδα εξασφαλίζοντας έτσι ψήφους ώστε να μη βγει στον τάκο.

Τα σχόλια του Ντάφυ την Τρίτη (14/2)

Ο Τριαντάφυλλος ανέβασε μια σειρά από βίντεο στα stories του Instagram δίνοντας τις δικές του έμμεσες απαντήσεις για την κόντρα Κόρο-Αφροδίτης. Μάλιστα, χρησιμοποίησε και τη λέξη οδοντόγλυφος (επειδή ο Κόρο στο Survivor του 2021 είχε μια ...εφεδρική οδοντογλυφίδα συνεχώς). Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για κάποια μηνύματα ...περίεργα που δέχεται από φανς του παίκτης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όταν αυτός που θαυμάζεις είναι ύπουλος, ύπουλα θα φερθείς κι εσύ».

331202324_571301131551381_5330029242058603400_n.jpg

Ποιος είναι ο Κόρο

Ο Γιώργος Κόρομι ή αλλιώς Κόρο είναι ένας γνώριμος παίκτης στο τηλεοπτικό κοινό, αφού σε προηγούμενο κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού το 2021 τράβηξε τα βλέμματα τόσο λόγω της αγωνιστικότητας και των επιδόσεών του στους στίβους μάχης, όσο και λόγω του ταλέντου του στο ψάρεμα.

Κατάγεται από την Ουγγαρία, ωστόσο μένει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα και είναι 35 ετών. Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι είναι ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο κέντρο της Αθήνας. Αφότου τελείωσε το σχολείο σπούδασε γραφιστική και 3D Animation.

Εκτός από το μαγαζί που διατηρεί στην Αθήνα, ο Γιώργος Κόρομι έχει ασχοληθεί με αρκετά και διαφορετικά μεταξύ τους επαγγέλματα σε σχέση με τις σπουδές του. Συγκεκριμένα έχει δουλέψει ως μπάρμαν, ενώ παράλληλα τον έχουμε απολαύσει και ως μοντέλο καθώς διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

Οι φωτογραφίες με τη σύντροφό του

Ο Γιώργος Κόρομι είναι πολύ ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή καθώς είναι σε σχέση με την σύντροφό του, Τίνα. Αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και πολύ συχνά κάνουν μαζί ταξίδια ενώ τους έχουμε δει και σε διάφορες ροκ συναυλίες.

Πλάνα από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο

Η συμμετοχή του σε εκπομπή για να ...βρει την αγάπη

Ήταν το 2006 όταν ο Γιώργος Κόρομι έψαχνε να βρει τον έρωτα στην εκπομπή Love Generation. Ο παίκτης του Survivor All Star, ήταν μόλις 19 ετών όταν παρουσίαζε τον εαυτό του και όσα αναζητά στην εκπομπή που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Με λένε Γιώργο, είμαι 19, έκανα extreme sports από μικρή ηλικία, όπως BMX, snowboard, κατάδυση και πολεμικές τέχνες. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να βρει και να μάθει τον αληθινό έρωτα σε μια ζωή. Σε μια γυναίκα με εκνευρίζει να θέλει να είναι ο άντρας της σχέσης και να θέλει να γίνεται πάντα το δικό της. Μια κοπέλα μου αρέσει όταν είναι ντυμένη σαν γυναίκα και όχι σαν παιδάκι».