Ο Marc Anthony θα γίνει για έβδομη φορά μπαμπάς- Η τρυφερή φωτογραφία με την Nadia Ferreira

Ο Marc Anthony θα γίνει για έβδομη φορά μπαμπάς- Η τρυφερή φωτογραφία με την Nadia Ferreira
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Σε λίγους μήνες ο 54χρονος τραγουδιστής και το 23χρονο μοντέλο θα υποδεχθούν τον καρπό του έρωτά τους.

Πατέρας για έβδομη φορά θα γίνει ο Marc Anthony, αφού η σύζυγός του Nadia Ferreira είναι έγκυος. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον λαμπερό γάμο τους.

Ο Marc Anthony θα γίνει ξανά μπαμπάς- Η τρυφερή φωτογραφία με την Nadia Ferreira

Ο 54χρονος τραγουδιστής και το 23χρονο μοντέλο ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στo Instagram. Anthony και Ferreira έχουν ενωμένες τις παλάμες τους πάνω στη φουσκωμένη κοιλιά της μελαχρινής καλλονής. Στην ανάρτηση πρωταγωνιστούν το εντυπωσιακό μονόπετρο της νύφης, η βέρα του γαμπρού και τα αμέτρητα τατουάζ του.

https://www.instagram.com/p/CoqS9wWO5MG

«Το καλύτερο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!!! Ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτήν τη μεγάλη ευλογία στις ζωές μας», έγραψε από κοινού στην ανάρτησή του το ζευγάρι.

Ο γάμος τους

Στις 28 Ιανουαρίου ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira παντρεύτηκαν σε μια τελετή στο Μουσείο Τέχνης Perez στο Miami με πολλούς διάσημους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ο David και η Victoria Beckham, η Salma Hayek, ο Lin Manuel Miranda και ο Luis Fonsi.

https://www.instagram.com/p/CoDLd4Htm1d

O 54χρονος τραγουδιστής και η 23χρονη σύντροφός του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρους τον David Beckham και τον Carlos Slim. Η νύφη επέλεξε ένα νυφικό του οίκου Galia Lahav με δαντελένιες λεπτομέρειες ενώ ο γαμπρός φόρεσε ένα κοστούμι Christian Dior.

Marc Anthony - Nadia Ferreira: Ο 54χρονος τραγουδιστής και το 23χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν

O αρραβώνας του ζευγαριού

Τον Μάιο του 2022 ο Marc Anthony έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Nadia Ferreira, με το 23χρονο μοντέλο να λέει το «ναι» στον τραγουδιστή. Η πρώην Μiss Παραγουάη εθεάθη από τους φωτογράφους την περασμένη εβδομάδα και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως φορούσε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι.

arravwnas_marcanthony.jpg

Τον αρραβώνα ανακοίνωσε τότε η 23χρονη καλλονή με ανάρτησή της στο Instagram. Η Nadia Ferreira ανέβασε μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο που της έδωσε ο αγαπημένος της. «Πάρτι αρραβώνων, MarcaΑnthony», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Marc Αnthony έχει μια 29χρονη κόρη, την Arianna Muñiz, με την πρώην σύντροφό του Debbie Rosado. Έπειτα από τον αρραβώνα με την ηθοποιό Claudette Lali, παντρεύτηκε την πρώτη σύζυγό του, Dayanara Torres. Στη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν άλλα δύο παιδιά: τον Cristian Muñiz, 22 ετών, και τον Ryan Muñiz, 19 ετών. Χώρισαν οριστικά το 2003. Το 2004 παντρεύτηκε την Jennifer Lopez και το 2008 απέκτησαν τα δίδυμά τους, Emme και Max.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2011, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται την επόμενη χρονιά. H Λατίνα σταρ και ο τραγουδιστής διατηρούν άριστες σχέσεις μετά το διαζύγιο, με τα δύο τους παιδιά να αποτελούν την προτεραιότητά τους. Το 2014, παντρεύτηκε τη Shannon De Lima με την οποία χώρισε το 2016.

3 πολύτεκνοι άντρες του Hollywood

1) Αlec Baldwin

Ο ηθοποιός έγινε για όγδοη φορά πατέρας τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Baldwin.

2) Mel Gibson

O 67χρονος είναι πατέρας 9 παιδιών με το μικρότερο παιδί του να έρχεται στον κόσμο το 2017. Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του έχουν επτά παιδιά. Ο Xολυγουντιανός σταρ έχει επίσης μια κόρη που ονομάζεται Lucia με την πρώην κοπέλα του Oksana Grigorieva και καλωσόρισε έναν γιο που ονομάζεται Lars με την Rosalind Ross, το 2017.

3) Kevin Costner

O διάσημος ηθοποιός έχει 7 παιδιά από 3 διαφορετικές γυναίκες. Ο Costner έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Christine, τους γιους Cayden, 15 ετών, Hayes 13 ετών και την κόρη Grace 12 ετών. Επίσης έχει τις κόρες Annie, 38 ετών και Lily, 36 ετών αλλά και τον γιo Joe, 34 ετών με την πρώην σύζυγό του Cindy Costner. Επίσης, με την πρώην σύντροφό του, Bridget Rooney, έχει τον γιο Liam, 26 ετών.

«Δουλεύω για να παρέχω. Είμαι πατέρας και σύζυγος, αλλά ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω μου», δήλωσε πρόσφατα ο σταρ στο People και πρόσθεσε: «Όταν δεν κάνω ταινία, ζω. Με τη γυναίκα μου είμαστε σ’ έναν αυτοκινητόδρομο πηγαίνοντας τα παιδιά στις υποχρεώσεις τους, ή περιμένοντας τα παιδιά να έρθουν από ένα πάρτι. Οι άνθρωποι έχουν λάθος ιδέα για το πώς είναι η ζωή μου».

Πηγή κεντρικής: apimages.com