O David Hasselhoff «λιώνει» για την κόρη του- Οι σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της

O David Hasselhoff «λιώνει» για την κόρη του- Οι σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της

O 70χρονος ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Ο David Hasselhoff είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ αφού πριν λίγες ημέρες πάντρεψε την κόρη του, Taylor. H μεσίτρια και ο εκλεκτός καρδιάς της, Madison Fiore ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στους κήπους Ethereal στο Εσκοντίντο της California, παρουσία 186 καλεσμένων.

«Ήταν τόσο υπέροχο που μπορούσαμε να τους συγκεντρώσουμε όλους, από τις οικογένειες και τους φίλους μας, και να τους έχουμε όλους στην ίδια αίθουσα», δήλωσε η νύφη στο People.

To τρυφερό μήνυμα του ηθοποιού

Ο 70χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τον γάμο της κόρης του και έγραψε: «Δεν έχω δει ποτέ την κόρη μου πιο όμορφη από την ημέρα του γάμου της! Έχει βρεθεί νικήτρια στο πλευρό του Μάντισον και τον καλωσορίζω στην οικογένειά μου».

https://www.instagram.com/p/CoYAqsEOiOn

Η plus size κόρη του David Hasselhoff βάζει τέλος στο body shaming με φωτογραφίες – έμπνευση

«Υπήρξε μια στιγμή κατά τη διάρκεια του γάμου όπου πήραμε ένα δευτερόλεπτο στα μισά του διαδρόμου και κοιτάξαμε όλο το πλήθος και πήραμε μια ανάσα και απλά χαμογελάσαμε σε όλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή βλέποντας τόσα πολλά πρόσωπα. Ήταν απλώς ένα όμορφο συναίσθημα. Ήταν απλά τόσο θεαματικό», δήλωσε η Taylor Hasselhoff η οποία περιέγραψε τη στιγμή που τη συνόδευσε στο ιερό ο πατέρας της ως πολύ συναισθηματική.

https://www.instagram.com/p/CoaKi2FO-NB

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο λόγος που άρχισα να κλαίω είναι όταν είδα τον μπαμπά μου, γιατί ήταν ένα τόσο μεγάλο φως στη ζωή μου. Είναι επίσης τόσο υποστηρικτικός και τόσο στοργικός, και ξέρω πως νοιάζεται πολύ για την ευημερία και την ευτυχία μου. Oπότε το να τον βλέπω τόσο χαρούμενο, σαν να μου λέει το πετυχαίνεις… πριν βγω έξω, ήμουν συγκροτημένη και ένιωθα τέλεια μέχρι που τον είδα και είπα ω να πάρει. Και μετά άρχισα να κλαίω υστερικά και είπα μαζέψου!” Αλλά ήταν επειδή ήταν τόσο χαρούμενος για εμένα και το χαμόγελό του ήταν τόσο πλατύ που έμοιαζε να λέει: είσαι τόσο όμορφη Οπότε, ήταν τιμή να μπορώ να περπατήσω μαζί του ως το ιερό και να βλέπω πόσο χαρούμενος ήταν για εμένα στην αρχή αυτού του νέου ταξιδιού».

Πηγή κεντρικής: davidhasselhoff