Η Δώρα αποχαιρετά το MasterChef λίγο πριν καλωσορίσουμε την Μαρία Μπέη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δώρα αποχαιρετά το MasterChef λίγο πριν καλωσορίσουμε την Μαρία Μπέη

Η κόκκινη ομάδα της Δώρας θα είναι η ηττημένη της χθεσινής δοκιμασίας και τελικά αφού βρεθεί ως προτεινόμενη θα φύγει και από τον διαγωνισμό, χωρίς να έχει καταφέρει να μας δείξει τις δυνατότητές της. 

«Κερδίζει ο πιο σκληροτράχηλος από όλους» είχε πει στην οντισιόν της η Δώρα Παπαδαντωνάκη, αλλά τελικά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα καταφέρει να είναι τόσο δυναμική και α είναι εκείνη που θα φύγει σήμερα από το MasterChef.

Τι θα φέρει όμως η ήττα της κόκκινης ομάδας στην ισορροπία του σπιτιού και πως θα αλλάξουν όλα στο παιχνίδι με την είσοδο την ερχόμενη Τρίτη της Μαρίας Μπέη;

https://www.instagram.com/p/Cow80cUqEVJ

Τι είναι αυτό που λείπει τελικά από το φετινό MasterChef;

Το χθεσινό πολύωρο επεισόδιο του MasterChef με την πρωτότυπη αναμέτρηση ανάμεσα σε τρεις ομάδες, πράσινη, κόκκινη και μπλε, έγινε με τις συνηθισμένες εντάσεις που προκαλούν οι τόσο κρίσιμες στιγμές του διαγωνισμού.

Οι κόκκινοι όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο θα είναι εκείνοι που θα μειοψηφίσουν με αρχηγό τον Δημήτρη Πολιτάκη και θα είναι η ηττημένη ομάδα. Οι 8 συνολικά χθεσινές δοκιμασίες ήταν δύσκολες και οι δύο άλλοι αρχηγοί, ο Ηλίας Καζιόλι της κόκκινης και ο Γιάννης Χατζίνας της πράσινης καταφέρνουν να γλιτώσουν προς το παρόν.

Μία από τις προτεινόμενες που θα δοκιμαστούν στην δοκιμασία αποχώρησης θα είναι η Δώρα Παπαδαντωνάκη η οποία και δυστυχώς θα αποχωρήσει. Η 33 χρονη μαγείρισσα που ήταν εξ αρχής μετρημένη και χαμηλών τόνων, παρά την εμπειρία της στις κουζίνες, θα αγχωθεί, θα αποτύχει για αυτό και τελικά θα αποχωρήσει.

https://www.instagram.com/p/CZKSuF5omxG

Αυτή η αποχώρηση θα κλείσει ένα κεφάλαιο του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού, για να ανοίξει ένα νέο και πολλά υποσχόμενο, αφού την Τρίτη θα έχουμε την είσοδο της Μαρίας Μπέη στον διαγωνισμό. Μία δημοφιλής πρώην παίκτρια και αυτό είναι σημαντικό για να τονωθεί λίγο το ενδιαφέρον του κοινού.

Μέχρι στιγμής ο μόνος παίκτης που έχει καταφέρει να μας κερδίσει τηλεοπτικά (και όχι μόνο εμάς) είναι ο Γιώργος Πορφύρης. Οι νεότεροι παίκτες φοβούνται να εκτεθούν στην κάμερα, είναι πολύ καλά διαβασμένοι βλέποντας τους παλαιότερους κύκλους και δεν τολμούν να δοκιμαστούν.

MasterChef 7: O Γιώργος Πορφύρης αποθεώθηκε αλλά η αποχώρηση έφερε απογοήτευση

Δεν ξέρουμε ποιος μαγειρεύει καλά, αλλά σε ένα τηλεοπτικό show αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Αυτό που λείπει από το φετινό κύκλο είναι η ταύτιση του κοινού με τους παίκτες, ως προσωπικότητα.

Είτε είναι δυναμική, είτε με χιουμοριστική, είτε κάποιος είναι master στη δολοπλοκία. Υπάρχουν αρκετές βαρετές στιγμές με τους συμμετέχοντες και ευτυχώς που προς το παρόν σώζουν την κατάσταση οι 3 κριτές με τη δημοφιλία τους και τον σωστό χειρισμό.