J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τσακιρίδου Χριστίνα
J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κοντό μαλλί και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα προκαλώντας χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα ακόμη live του «Just the 2 of Us» απόλαυσαν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (05/11) μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Οι προσδοκίες της κριτικής επιτροπής είναι πλέον υψηλές και τα 13 αγαπημένα ντουέτα έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις απέναντι στη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή.

Στο bottom two βρέθηκαν ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα αλλά και η Βίκυ Κουλιανού με τον Άρη Πετράκη. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα είναι αυτοί που αποχωρούν οριστικά από το J2US.

Αγνώριστη η Δέσποινα Βανδή με κοντό μαλλί και αποκαλυπτικό φόρεμα

Παρά τις glam εμφανίσεις κριτικής επιτροπής και συμμετεχόντων η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να στρέψει για μια ακόμη φορά όλα τα βλέμματα πάνω της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κοντό, αγορέ κούρεμα και όλοι αναρωτήθηκαν αν έκοψε τα μαλλιά της ή φόρεσε περούκα για τις ανάγκες του show.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την εκθαμβωτική της παρουσία με πολλούς να δηλώνουν πως της πηγαίνει πολύ το συγκεκριμένο κούρεμα και άλλους να διαφωνούν. Το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, δημιουργία Philipp Plein τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/CklyY04r0ug

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του live η τραγουδίστρια πόσταρε ένα βίντεο σε Instagram-story δείχνοντάς μας το νέο της look και το sexy φόρεμα με παγιέτα και διαφάνειες. Το styling επιμελήθηκε η Χρυσάνθη Θωμάτου, το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου και το hair styling ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

vandi2.jpg

Ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε τον ενθουσιασμό του για την αλλαγή που τόλμησε η κριτής στα μαλλιά της λέγοντας on air: «Σε τι διάθεση βρίσκεσαι;», με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Γιατί, εδώ δεν κάνουμε σόου;».

Μια μικρή έρευνα αγοράς ήταν αρκετή για να βρούμε το μαύρο glam φόρεμα που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή για το live του J2US. Όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία το κόστος του ρούχου ανέρχεται στα 3.750 ευρώ.

forema_vandi.jpg

Η Βανδή έκανε τους followers να πούνε «ανάβεις φωτιές» με το φιλί στον Μπισμπίκη που έγινε 45 ετών

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

O γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του από το live του J2US σε Instagram-story και έβαλε μια κόκκινη καρδιά, θέλοντας να δείξει πόσο πολύ του άρεσε η εμφάνισή της.

vandi3.jpg

To Twitter βάφτισε τη Βανδή Ελληνίδα Kris Jenner

Το hashtag #j2us βρέθηκε στην 1η θέση του Ελληνικού Twitter με περισσότερα από 15.000 tweets. Οι χρήστες της πλατφόρμας αποθέωσαν τη Δέσποινα Βανδή και τόνισαν πόσο πολύ της πάει το κούρεμα αλά Kris Jenner.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα χιλιάδες tweets για την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Η μεγάλη έκπληξη στην Βίκυ Σταυροπούλου

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη. Λίγο πριν τις 1 τα ξημερώματα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα με την επιτυχία «Γιορτάζω» και κάλεσε την Μελίνα Μακρή να έρθει στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσει με τον δικό της τρόπο το κομμάτι «Take my breath away».

«Παρακαλώ, Βίκυ. Δεν μπορούσα σου φέρω εδώ τον Τομ Κρουζ τον αυθεντικό αλλά θα τον δεις αύριο το βράδυ που παίζει στο Top Gun εδώ στον Alpha», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης για να καλέσει στη συνέχεια την Βίκυ Σταυροπούλου στη σκηνή του J2US προκειμένου να λάβει τα δώρα της.

https://www.instagram.com/p/CkmP3hgDor5

Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε σε βίντεο για να ευχηθεί στην καλή της φίλη και συνάδελφο. Ακολούθησαν η Μαρία Καβογιάννη, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Μαρία Μπακοδήμου και η Δανάη Μπάρκα η οποία «εισέβαλε» στο πλατό.

«Πόσο με συγκίνησες, αγάπη μου γλυκιά. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου», είπε συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου.

Πηγή κεντρικής: vand1land