Η Καρολίνα είπε την αλήθεια για το ερωτικό τρίγωνο με Bo & Μάριο: Η ατάκα - φωτιά για τον Μαρτίκα

Η Καρολίνα είπε την αλήθεια για το ερωτικό τρίγωνο με Bo & Μάριο: Η ατάκα - φωτιά για τον Μαρτίκα

Survivor All Star: Υπάρχει εξήγηση στο γιατί η Καρολίνα δεν νιώθει τύψεις για το ερωτικό τρίγωνο στο οποίο μπλέχτηκε. 

Θυμάσαι που μέχρι χτες μιλούσαμε για τον τρόπο με τον οποίο το κοινό τιμώρησε την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για τον δεσμό με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την έθεσε εκτός Survivor All Star.

Θυμάσαι που εξηγούσαμε το πόσο λάθος είναι να πέφτει η χολή του κόσμου μόνο στην Καρολίνα εξαιτίας του τριγώνου με τον Bo με τον οποίο ήταν ζευγάρι εκτός Survivor και με τον Μάριο με τον οποίο ήρθε κοντά εντός Survivor.

Η Καρολίνα μίλησε αλλά όσα είπε διχάζουν

Ε, η Καρολίνα όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εξήγησε πως ήταν η έλλειψη επικοινωνίας με τον έξω κόσμο αυτή, που δεν της επέτρεψε να ενημερώσει τον Bo για τον έρωτα και την αγάπη χωρίς όρια (έτσι αποκάλεσε η Καρολίνα τα 9λεπτα στην αγκαλιά του Μάριου Πρίαμου) που άνθισε εντός παιχνιδιού.

Πάρε ατάκες Καρολίνας για να τις επεξεργαστείς μία μία:

«Τον Μάριο τον γνώρισα στα γραφεία της Acun Medya, δεν τον γνώριζα. Στη ζωή είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με αρχές και τον θαυμάζω».

«Οι συναντήσεις μας δεν ήταν τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε που πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ σε αυτό. Αναφέρθηκα στο ότι η «αγάπη δεν έχει όρια», γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν τη ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής».

«Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο».

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε. Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου».

«Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο».

«Στημένο; Έχει ακουστεί αυτό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα. Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας».

Ο μεγάλος στρατηγός του Survivor All Star είναι ο Μαρτίκας:

Η Καρολίνα που μόνο καλά λόγια είχε να πει ακόμα και για τον Νίκο Μπάρτζη από τον οποίο δέχτηκε τη μεγαλύτερη επίθεση, εξέθεσε τον Σπύρο Μαρτίκα τονίζοντας πως την εκστρατεία εναντίον της την οργάνωσε ο Σπύρος, οθώντας τον Νίκο να βγαίνει μπροστά στην επίθεση.

«Στέλιο πες αλεύρι»: Το Twitter κάνει πάρτι για τη «μπουλντόζα» του Survivor, Ειρήνη Παπαδοπούλου

Τι είπε το Twitter για τις ατάκες της Καρολίνας; Πάρτι και καταδίκη για τον έρωτα χωρίς όρια που άνθισε μέσα σε μερικά λεπτά συναντήσεων!