«Γύρισες τη μπιφτέκα Κώστα»: Το κοινό δίκασε τον Μισθοφόρο στη Σκορδά αλλά ο ίδιος έχει άλλη γνώμη

«Γύρισες τη μπιφτέκα Κώστα»: Το κοινό δίκασε τον Μισθοφόρο στη Σκορδά αλλά ο ίδιος έχει άλλη γνώμη

Η αποκάλυψη για την Ασημίνα και τη Δαλάκα με τα κινητά, η αλήθεια για τον Βασάλο με τη Μαριαλένα και η συγκινητική στιγμή με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

H Φαίη Σκορδά είχε προσκαλέσει πολλές ημέρες τώρα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να έρθει στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ αλλά ο Μισθοφόρος του Survivor 2017, είχε μεγάλο θυμό και αρκετή πίκρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, τόσο σύντομα κι ενώ ήλπιζε και ευχόταν να επιστρέψει καλοκαίρι στην Αθήνα.

Κώστας Μισθοφόρος ξυπόλητος στον Άγιο Δομίνικο

Στη συνέντευξη αυτή στο Πρωινό μας, ο Κώστας πάντως εμφανίστηκε ήρεμος, μαγκωμένος και μάλλον με τη φωνή της μαμάς του να ηχεί στα αυτιά του, η οποία όπως και αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος ανησυχεί μήπως το παιδί της πέρασε τέτοια ταλαιπωρία και δεν θα πάρει τα χρήματα που του αναλογούν. Μέχρι στιγμής πάντως, ο Μισθοφόρος ανέφερε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά περιορίστηκε αρκετά στο να εξήγησε τι σήμαινε εκείνο το story περί τσίρκου για το Survivor και αρκέστηκε στο να μιλήσει για την πίκρα του και για το πώς πήγε ξυπόλητος στα αγκάθια της παραλίας του Άη Δομίνικου, τη στιγμή που υπόλοιποι είχαν φτάσει άκρως προετοιμασμένοι για την επιβίωση.

«Ήταν λίγο πικρή η γεύση. Σίγουρα δεν μου βγήκε και εμένα το αγωνιστικό τόσο πολύ. Αν συγκρίνεις το ’17 με τώρα και τότε δεν είχα αρχίσει φορτσάτος. Δεν εστίασα στο reality. Ήμουν πιο ήρεμος. Το ’17 μου άλλαξε τη ζωή το Survivor. Τα βρήκα με τον εαυτό μου και πήγα πιο ήρεμος. Κάποια πράγματα στη ζωή σε σημαδεύουν. Με στεναχώρησε το αποτέλεσμα της αποχώρησής μου. Το περίμενα και δεν το περίμενα. Για εμένα ήταν ένα άλλο παιχνίδι από το ’17.

Κατάλαβαν όλοι που πάει «το τσίρκο». Δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εταιρεία στο να μην πληρωθώ. Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αναφορικά με τη στάση του κατά την αποχώρησή του εξήγησε ότι δεν είχε κάτι με τους συμπαίκτες του και τόνισε

«Τα παιδιά δεν μου είχαν κάνει κάτι. Και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η Παραγωγή γιατί δεν θα τους άρεσε. Για περίπου 10 μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις. Είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την Παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να ήθελαν. Και δεν έπαιζα πουθενά. Δεν είναι ότι έχω κάτι με τα παιδιά», τόνισε ο Κώστας, ο οποίος εξήγησε πως αλλιώς άκουσε τα πράγματα από τον Ατζούν, κάτι άλλο περίμενε και κάτι άλλο έζησε τελικά.

Δαλάκα, Ασημίνα, Μπάρτζης και κινητά:

Και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι καυτές πατάτες, τις οποίες ο Μισθοφόρος καλείται να εξηγήσει. Πώς δηλαδή ενώ αρχικά είπε ότι πιστεύει τον Νίκο Μπάρτζη, τελικά βγαίνοντας και έχοντας μιλήσει με τις στεναχωρημένες Δαλάκα και Ασημίνα, πιστεύει πως τα κορίτσια έπεσαν σε παγίδα.

«Εκείνη την ημέρα στο συμβούλιο ήμασταν 3-4 ώρες. Ο Νίκος έλειπε όλη την ώρα από το συμβούλιο. Εγώ ήθελα να δω τι γίνεται. Άκουσα τι γίνεται. Πιάνω τον Νίκο και του λέω να μιλήσουμε. Μου είπε ότι θα το πει. Ξεκινάει ένα θέατρο. Ο Γιώργος Λιανός εκτελεί εντολές, τη σκαλέτα. Κι ενώ είμαστε εκεί και περιμένουμε 3 ώρες και δεν έχει γίνει τίποτα, ξεκινά το συμβούλιο.

Περιμέναμε να μας πουν κάτι. Δεν είχα καταλάβει κάτι για κινητό. Έτσι όπως τα έχω δει όλα, θεωρώ ότι δεν έχουν μιλήσει με τηλέφωνο. Ο Μπάρτζης είπε ότι το είδε. Μας έδειξαν τι βρέθηκε; Εκεί που λένε ότι τους είδαν με τηλέφωνο, δεν πιάνει το τηλέφωνο.

Δεν διαφωνώ όποιος πιαστεί με κινητό να φύγει. Έχω μιλήσει με τα κορίτσια, είναι στεναχωρημένες. Την επόμενη μέρα έκανα μια συνέντευξη στην παραλία, δεν έπαιξε. Είπα ότι πολλοί παίκτες χάρηκαν γιατί η Κατερίνα ήταν μια παίκτρια που διεκδικούσε τον τίτλο», τόνισε ο Μισθοφόρος ο οποίος φρόντισε να εξηγήσει πολλές μα πολλές φορές πως η Δαλάκα πήγαινε για τελικό.

Twitter βλέπει γύρισμα της μπιφτέκας

Δικαιολογόντας τους πάντες τελικά ο Κώστας εξήγησε πως ναι μεν μπορεί να υπήρξε κινητό σε εκείνο το σημείο της παραλίας αλλά δεν είχε σήμα ούτε καν η παραγωγή στο σημείο αυτό και πολλές φορές υπήρξαν τραυματισμοί και η ίδια η παραγωγή περίμενε τις βάρκες που έφταναν κάθε απόγευμα για να λάβουν βοήθεια γιατί δεν είχαν ούτε εκείνοι κινητό με σήμα.

«Η Μελίνα μια μέρα πόναγε αρκετά και έκλαιγε όλη μέρα και καθόταν στην παραλία και προσπαθούσα να την ηρεμήσω γιατί περίμενε να πάει απόγευμα να έρθουν οι βάρκες και γιατί δεν μπορούσαν να ειδοποιήσουν γιατί ΔΕΝ είχαν σήμα στα κινητά τους! Εντάξει ανθρωποφάγοι;», έγραψε για το θέμα περί σήματος ο Κώστας.

Και για τον Βασάλο πάντως, ο Κώστας είχε μια καλή κουβέντα να πει, στρογγυλεύοντας τα αστεία για μπεργκορόδεντρα και τονίζοντας πως στο σημείο που πηγαίνει με τη Μαριαλένα είναι αδιέξοδο και δεν μπορεί να βρεθεί φαγητό ενώ την ίδια στιγμή τόνιζε πως δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι ερωτικό με τη Μαριαλένα.

Εντέλει και ενώ το Twitter, εν΄όψει Τσικνοπέμπτης κατηγορεί τον Κώστα πως φοβήθηκε και γύρισε την μπιφτέκα, ο ίδιος μιλά με γρίφους στα social τονίζοντας:

«Μυαλό δεν μπορώ να βάλω σε κανέναν! Ούτε να εξηγώ τα πάντα με υπότιτλους. Όποίος κατάλαβε κατάλαβε. Οποίος δεν κατάλαβε να έρθει για καφέ να του τα πω από κοντά ή να δει την συνεντεύξεις 5-6 φορές μπας και καταλάβει», εξηγώντας αργότερα πως κάνει κινήσεις τις οποίες δεν ποστάρει!

Ο James Καφετζής και ο Μισθοφόρος έκαναν live αλλά η ανατροπή δεν έλειψε για το Survivor

Πάντως, η πιο συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε ο Μισθοφόρος και δεν χωρά μπιφτέκες, είναι η συνομιλία του με τον Κώστα Ζαχαροπλάστη στο ξενοδοχείο προτού μπουν στο Survivor, όπου ο Παπαδόπουλος του εξήγησε πως του αρκούσε και μια εβδομάδα στο παιχνίδι για να εξασφαλίσει το κόστος για τα φροντιστήρια των παιδιών του.