Λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε αφιέρωση στον λίμπερο της καρδιάς της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε αφιέρωση στον λίμπερο της καρδιάς της

Η 19χρονη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και το Instagram της «ξεχειλίζει» αγάπη.

Στα καλύτερά της είναι αυτή την περίοδο η Μελίνα Νικολαΐδη αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η 19χρονη ξεκίνησε πρόσφατα τις σπουδές της στο Λονδίνο ωστόσο ο έρωτάς της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη την αναγκάζει να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας.

Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή φοιτήτρια γιόρτασε τα γενέθλιά της στην βρετανική πρωτεύουσα, με τη μαμά Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Η Μελίνα είναι ερωτευμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η Μελίνα και ο γυμναστής-βολεϊμπολίστας είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Η μαμά Δέσποινα και ο μπαμπάς Ντέμης έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την τραγουδίστρια να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου στα νότια προάστια.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η 19χρονη έκανε δημόσιο το προφίλ της στo Instagram και έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε όλα όσα δημοσιεύει καθημερινά.

melina.jpg

Το απόγευμα του Σαββάτου (11/02) Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έπαιζε έναν σημαντικό αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ, ωστόσο η Μελίνα Νικολαΐδη δεν μπόρεσε να είναι κοντά του αφού βρίσκεται στην Αγγλία.

Η 19χρονη βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να εμψυχώσει τον αγαπημένο της στέλνοντάς του ένα τρυφερό μήνυμα στήριξης μέσα από το Instagram. Συγκεκριμένα έκανε repost το story της κοινής τους φίλης, Ευαγγελίας Τσιορλίδα, που βρισκόταν στο γήπεδο και έγραψε: «Η αγάπη μου», ενώ πρόσθεσε μια λευκή καρδιά.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε ένα story όλο αγάπη για τη Μελίνα του και η Δέσποινα Βανδή εγκρίνει

Ο μπαμπάς Ντέμης γνώρισε και εγκρίνει τον Αλέξανδρο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γυναίκα που προπονείται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου και είναι ο personal trainer της αποκάλυψε πως η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του Αλέξανδρου κι εκείνος έχει γνωρίσει και τον μπαμπά της Μελίνας Ντέμη Νικολαϊδη και έχει και την έγκρισή του.

«Υπήρχε ένα φλερτ, η Μελίνα είναι 18 ετών και ο Αλέξανδρος είναι πιο μεγάλος, η έλξη είναι έντονη και ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι. Η Δέσποινα και η Μελίνα πήγαιναν γυμναστήριο μαζί σε αυτό που έχει ο Αλέξανδρος».

«Ο Ντέμης χαίρεται επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», τόνισε η παρουσιάστρια.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μάς έδειξε πλάνα από το νέο της σπίτι στο Λονδίνο

Η 19χρονη έχει ξαναβρεί τους καθημερινούς της ρυθμούς και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα Instagram-story μέσα από το σπίτι της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Melina1.jpg

Ο βροχερός καιρός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση στο σπίτι φορώντας ζεστά ρούχα και απολαμβάνοντας αγαπημένες σειρές. Όπως η ίδια η Μελίνα αποκάλυψε, παρακολουθεί εντατικά τη δημοφιλή σειρά του Netflix «Ginny & Georgia» από την άνεση του κρεβατιού της.

1676149210410-383927214-melina2.jpg

Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή φοιτήτρια μοιράστηκε με τους followers της μια υπέροχη εικόνα, δείχνοντάς μας την εντυπωσιακή θέα από το σπίτι της στο Λονδίνο.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi