Οι Mamma Mia φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη στο Λονδίνο

Οι Mamma Mia φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη στο Λονδίνο

H δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια σύντομη απόδραση στην βρετανική πρωτεύουσα για να επισκεφθεί την φοιτήτρια πλέον κόρη της.

Στο Λονδίνο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δέσποινα Βανδή για να βρεθεί στο πλευρό της 18χρονης κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη.

Μετά το τέλος των προγραμματισμένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η δημοφιλής τραγουδίστρια ταξίδεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της, να χαλαρώσει και να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί της.

Πριν λίγες ώρες μαμά και κόρη απόλαυσαν την βόλτα αλλά και το γεύμα τους στο κέντρο του Λονδίνου και μοιράστηκαν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Δέσποινα και Μελίνα πόζαραν χαμογελαστές στον φακό με την τραγουδίστρια να γράφει στη λεζάντα τoυ post της: «When in London».

https://www.instagram.com/p/CoU0UdKM6FV

Ντυμένες με casual outfit, μαμά και κόρη γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο με την χαρά τους να είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα αλλά και το πλατύ τους χαμόγελο.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μετακομίσει στην Αγγλία από τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική. Η 18χρονη αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο και οι γονείς της την στήριξαν έμπρακτα, με τη μαμά Δέσποινα Βανδή να ταξιδεύει πριν λίγους μήνες στη βρετανική πρωτεύουσα για να βοηθήσει στην ομαλή προσαρμογή της κόρη της.

vandi_londino1.jpg

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μερικά Instagram stories από το Λονδίνο στον προσωπικό της λογαριασμό και λίγο αργότερα πόζαρε στην αγκαλιά του καλού της φίλου και PR manager Σάββα Σπαθαρίδη.

Τα γενέθλια της Μελίνας στην Αγγλία και οι υπέροχες φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Σε λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου η Μελίνα Νικολαΐδη θα γίνει 19 ετών και είναι εμφανές πώς όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην μητέρα της. Μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν μαζί αποδεικνύουν πόσο αξιοζήλευτη είναι η σχέση τους

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», είχε γράψει πέρσι η Δέσποινα Βανδή στο Ιnstagram για τα 18α γενέθλια της κόρης της, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Όλα δείχνουν πως φέτος μαμά και κόρη θα γιορτάσουν τα γενέθλια της Μελίνας στο Λονδίνο και θα τραγουδήσουν το «Happy birthday».

«Μπράβο ρε Δέσποινα»: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη ζωή της Βανδή μετά το διαζύγιο

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Πηγή κεντρικής: desp1navandi