To μοντέρνο γκρι σπίτι που άφησε η Ελευθερία Ελευθερίου για να πάει στο Survivor All Star

To μοντέρνο γκρι σπίτι που άφησε η Ελευθερία Ελευθερίου για να πάει στο Survivor All Star

Η 33χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όμως το cozy σπίτι της στην Αθήνα διαθέτει όλες τις ανέσεις.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι Κύπρια τραγουδίστρια με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από το μουσικό σόου The X-Factor όταν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 το 2009. Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», κατακτώντας την 17η θέση.

Η συμμετοχή της στο Survivor του 2021 την επανάφερε στο προσκήνιο του Τύπου ωστόσο τα τελευταία 24ωρα όλοι μιλούν για την είσοδό της στο Survivor All Star, όπου θα συναντήσει τον φημολογούμενο σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Το σπίτι της Iλένιας Ουίλιαμς & το χιουμοριστικό σχόλιο του Μισθοφόρου για τις δουλειές του σπιτιού

https://www.instagram.com/p/CnNZ4Gsr8GX

Το σπίτι της στην Αθήνα είναι ό,τι πιο cozy θα δεις σήμερα

Η τραγουδίστρια έχει καθημερινή παρουσία στα social media και κοινοποιεί αρκετά συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα στο σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/CaIUYR7rDVM

Η 33χρονη μένει σε ένα ζεστό, μοντέρνο διαμέρισμα το οποίο έχει διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο και στυλ. Στο σαλόνι δεσπόζει ο μεγάλος γκρι καναπές, ιδανικός για χαλαρωτικές βραδιές με φίλους.

https://www.instagram.com/p/CHI-48MFHU_

Τα neutrals βρίσκονται κυριολεκτικά παντού μέσα στο σπίτι, με το boudoir της 33χρονης να είναι αγαπημένο spot για selfie φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CGzywZVFzVk

Όπως μας έχει αποκαλύψει η ίδια η καλλιτέχνης μέσα από τα posts της, η κουζίνα είναι σε αποχρώσεις του καφέ και διαθέτει ψηφιδωτό στον τοίχο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Οι εντατικές προπονήσεις πριν το Survivor All Star

Τους τελευταίους μήνες η 33χρονη γυμνάζεται σκληρά σε καθημερινή βάση αποκτώντας την πιο fit εκδοχή του εαυτού της. Η Ελευθερία Ελευθερίου δημοσιεύει συχνά videos από τις προπονήσεις της οι οποίες δείχνουν έντονες αλλά άκρως αποδοτικές.

https://www.instagram.com/p/Cne4tmVj4cA

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τέτοια προετοιμασία η τραγουδίστρια δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στα αγωνίσματα και θα κάνει δυναμικό comeback στoν στίβο μάχης του Survivor.

https://www.instagram.com/p/CmrPDyWD0lj

Πηγή κεντρικής: eleftheria_elle