Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει

Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει

«Ξυπόλητος πήγα στις κλίκες», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. «Γνώριζα πως μπαίνοντας εκεί θα είναι σκληρό, παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να μπω αλλά χωρίς να μπλέξω σε ίντριγκες», είπε η Βαλαβάνη. 

Έχουμε βαρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες να ακούμε πόσο σκληρό ριάλιτι είναι το Survivor All Star!

«Μπήκα για τα χρήματα γιατί ήταν πολύ καλή οικονομική προσφορά, εμείς του 2017 δεν είχαμε πάρει καλά χρήματα. Η κουβέντα που κάναμε εξ’ αρχής ήταν να πάρουμε τα ίδια χρήματα όλοι.

Ήμασταν πολλοί άνθρωποι που γνωριζόμαστε. Και μετά σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσα να μην μπω και να το βλέπω από το σπίτι, κάτι που έγινε. Βλέποντάς το πιστεύω πως δεν θα είχα θέση εκεί. Γνώριζα πως μπαίνοντας εκεί θα είναι σκληρό, παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να μπω αλλά χωρίς να μπλέξω σε ίντριγκες. Είμαι τυχερή που είμαι εδώ, στην οικογένεια, στα ζώα μου. Κι όταν άκουσα το όνομά μου, δεν το περίμενα. Δεν έχει να κάνει με τους followers. Εγώ όλη την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα off camera, σκεφτόμουν το έξω, τον μπαμπά μου, με επηρέασε όλο αυτό, άργησα να προσαρμοστώ. Δεν είχα κάποιον για να έρθω κοντά, είχαν ήδη δημιουργηθεί πηγαδάκια. Όσοι μπήκαν από τις δύο τελευταίες σεζόν του Survivor, μπήκαν έτοιμοι για το ριάλιτι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την έξοδό της από το Survivor σε μόλις δύο εβδομάδες κι ενώ η ίδια περίμενε να βγει από το All Star καλοκαιράκι.

«Το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Με στεναχώρησε που έφυγα.

Μας μίλησε ο Ατζούν όταν ήρθε στην Ελλάδα, μας είπε θα είναι αυστηρά, θα, θα, θα, αντί να σκεφτώ κι εγώ ότι το «θα» το λένε οι πολιτικοί, δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά κι εγώ πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια. Οι άλλοι πήγαν σαν αστακοί. Να μιλάμε κανονικά. Η υπομονή έχει όρια και η αξιοπρέπεια. Κάποιες φορές μπορούμε μέχρι ένα σημείο.

Ήταν λίγο πικρή η γεύση. Σίγουρα δεν μου βγήκε και εμένα το αγωνιστικό τόσο πολύ. Αν συγκρίνεις το ’17 με τώρα και τότε δεν είχα αρχίσει φορτσάτος. Δεν εστίασα στο reality. Ήμουν πιο ήρεμος. Το ’17 μου άλλαξε τη ζωή το Survivor. Τα βρήκα με τον εαυτό μου και πήγα πιο ήρεμος. Κάποια πράγματα στη ζωή σε σημαδεύουν. Με στεναχώρησε το αποτέλεσμα της αποχώρησής μου. Το περίμενα και δεν το περίμενα. Για εμένα ήταν ένα άλλο παιχνίδι από το ’17.

Επειδή έγινε ένα ραντεβού με τον Αντζούν και την παραγωγή πριν φύγουμε, επειδή στα προηγούμενα υπήρχε όλο αυτό με κινητά ή με κλεψιά, ξεκαθαρίστηκε πως συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες πως αν πιαστεί με κινητό, έχει αποχωρήσει. Από τη στιγμή που είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία, θα το έλεγα στην παραγωγή, είναι άτιμο και κατά των κανόνων», είπε μόλις χτες ο Μισθοφόρος του 17, Κώστας Αναγνωστόπουλος στη Φαίη Σκορδά.

Πώς είναι σήμερα οι παίκτες του "Survivor" 1!

Κι όταν ο Μισθοφόρος είχε αποχωρήσει, ήταν ο πάλαι ποτέ συμπαίκτης του το 2017, Κώστας Κοκκινάκης που «έθαψε» το All Star, γράφοντας στο Instagram:

«Ευτυχώς γλύτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω. Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

Ήταν το Survivor 2017 το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι που όλοι οι παίκτες του πιστεύουν;

Ήταν τελικά το Survivor 2017 το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» που θυμούνται οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό γιατί εμείς θυμόμαστε και τις «κλικάρες» και τις δηλώσεις για τα πηγαδάκια του 2017.

Ήταν η παρέα της Βαλαβάνη, του Χανταμπάκη, του Χούτου, της Πασχάλη, του Κοκκινάκη, του Bo και της Λάουρα Νάργες που έλεγε πως ο Ντάνος έκλεψε φαγητό και αντάλλαξε τα παπούτσια του, ο Ντάνος έχει ηγετικές τάσεις, ο Ντάνος δεν είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε, ο Ντάνος φωνάζει τις κάμερες για να κάνει το σταυρό του και ήταν όχι οι διάσημοι αλλά οι μαχητές που έστειλαν σε μια μέρα τον Ντάνο στους διάσημους στην πιο μεγάλη κίνηση κλίκας ever σε ριάλιτι.

Και ναι, ήταν ο Ντάνος εκείνος που μετά το παιχνίδι είχε ξεμπροστάσει και το σκληρό ριάλιτι που έπαιξαν κάποιοι τονίζοντας:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε για Survivor και Βασάλο όσα περιμέναμε

«Κάποιοι είχαν επιθετική συμπεριφορά απέναντί μου. Όταν έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, ο άλλος δεν μπορεί να είναι καλός, ούτε μπορείς να του βγάλεις τον καλό του εαυτό. Γι’ αυτό καθόμουν μόνος στην αρχή, γιατί έδειξα ποιος είμαι και, από ένα σημείο και μετά, άρχισε να παρεξηγείται.

Εμένα δεν μ’ αρέσει αυτό που λέμε το «άλλα λέω στη στάση και άλλα στο λεωφορείο». Όταν δεν με γουστάρεις, μην λες σε μένα ότι με γουστάρεις και πίσω μου λες άλλα και προσπαθείς να με διώξεις και να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις σε κάποιον άλλο από την παρέα. Με τον Στέλιο δεν τα βρήκαμε στην ευθύτητα του λόγου. Για ‘μενα ξεχείλισε το ποτήρι όταν μου είπε για την προσευχή. Εγώ, καλώς ή κακώς, κάνω τον σταυρό μου. Τι σε νοιάζει εσένα; Με πείραξε γιατί μου είπε ότι το εννοούσε το πείραγμα και, παρά το ότι τα είπαμε τετ-α-τετ, συνέχισε να κάνει τα ίδια πράγματα, χωρίς να είναι τόσο εκδηλωτικός. Κανένας δεν είναι χαζός, ούτε κι εγώ υπήρξα χαζός», είχε πει τότε ο νικητής του 2017.

Κι όταν η κλίκα προσπαθούσε να λυγίσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου, πετυχαίνοντας την οικειοθελή αποχώρησή της, ήταν η Ειρήνη εκείνη που έβλεπε πως της έδιναν χαλασμένες καρύδες για να την «ξεκάνουν», όπως είχε αποκαλύψει:

«Το ένιωσα ότι το κάνουν επίτηδες για να λυγίσω. Μπορεί να το κάνουν αυτό επίτηδες για να αντιδράσω και να δημιουργήσουν μια πρόφαση για να με ψηφίσουν. Νομίζω ότι τους την έδωσα στο πιάτο και απλόχερα. Μπορούν να με ψηφίσουν», είχε τότε πει η τραγουδίστρια, η Μπουλντόζα του 2017 που περιμένουμε πώς και πώς να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Και ακόμα και τον Διάσημο... Γιάννη Σπαλιάρα οι φίλοι του κατάφεραν και τον έστειλαν στους Μαχητές γιατί δεν κολλούσε στην παρέα τους.

Στο Survivor επιβιώνεις, σε όλα τα επίπεδα

Προφανώς, στα Survivor που ακολούθησαν οι παίκτες μπήκαν και πιο γυμνασμένοι στο κορμί και πιο γυμνασμένοι στην αντοχή του ριάλιτι αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε τόσο ρομαντικά το Survivor 2017, όπου έφευγαν παίκτες που αγωνίζονταν πραγματικά και έμεναν μέσα παίκτες χωρίς να ψηφίζονται ενώ δεν βουτούσαν καν στο νερό (Λάουρα #sorrynotsorry).

Και όχι, ακόμα και οι masters του ριάλιτι, οι στρατηλάτες όπως ο Σπύρος Μαρτίκας, μπορούν να πέσουν στην παγίδα της κλίκας που θεωρούσαν πως θα τους προστατεύσει:

«Δεν με ψήφισε η ομάδα μου. Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας, μια κλίκα που κάνει την Αφροδίτη να κλαίει, όντας περιφρονημένη από τους ίδιους. Μια κλίκα που όταν συζητάμε κάτι σοβαρό ή μπορεί να αναδείξουμε μια αλήθεια εξαφανίζονται ταυτόχρονα όλοι μαζί. Μια κλίκα που σε εκθειάζει για την αγωνιστικότητά σου και δυο μέρες μετά σε ψηφίζει. Δεν ζητάω τον λόγο που με ψήφισαν γιατί δεν τον έχουν. Με πείραξε η αδικία στο πρόσωπό μου γιατί και αυτοί έδειξαν φόβο» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας μόλις χτες, δείχνοντάς μας πως το Survivor φέτος είναι το καλύτερο Game Of Thrones σε σενάριο Ατζούν.

«Εδώ είναι Survivor, είναι παιχνίδι επιβίωσης και αγωνιστικών ικανοτήτων, θα ήθελα να μην επικρατεί ο πιο πονηρός και ο πιο έξυπνος που μπορεί να ξεγελάσει το παιχνίδι και τον κόσμο, δεν θέλω να αδικηθεί κανένας αλλά όποιον λέει ψέματα, να έχει τις ανάλογες συνέπειες για να μπορούμε όλοι να παίξουμε στα ίσα», τόνισε ο Στέλιος του 2023 που κατάλαβε -έτσι δείχνει- τα λάθη που έκανε το 2017 και μπήκε έξι χρόνια μετά για να διορθώσει όσα πήγαν στραβά.

Το μόνο που δεν έχει το φετινό Survivor σε σχέση με το 2017, είναι η πείνα και η επιβίωση στο κομμάτι του φαγητού. Όλοι τρώνε και φαίνεται και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πως εκείνο το Survival στην Κουρούτα, όπου οι παίκτες έπαιρναν τηλέφωνο για να φάνε σουβλάκια σε ντελίβερι ήταν πολύ πολύ τίμιο... τελικά.