Το σπίτι της Παπουτσάκη είναι «δίπλα πόρτα» με της Θεωνά & οι φίλες περνούν τα καλύτερά τους χρόνια

Το σπίτι της Παπουτσάκη είναι «δίπλα πόρτα» με της Θεωνά & οι φίλες περνούν τα καλύτερά τους χρόνια
Instagram

Οι μονοκατοικίες που είναι αρκετά κοντά και γίνονται τόπος συνάντησης των γιων τους.

Η σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» είναι ένας από τους λόγους που εδώ και τρία χρόνια η ΕΡΤ έχει ανεβάσει το επίπεδο της μυθοπλασίας όχι μόνο στη δημόσια τηλεόραση αλλά και στην ιδιωτική.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που κέρδισαν το κοινό και οι τηλεοπτικές αδερφές Μαίρη και Νανά κατά κόσμον Κατερίνα Παπουτσάκη και Τζένη Θεωνά. Η τηλεοπτική τους χημεία είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και ίσως σε αυτό παίζει έναν σημαντικό ρόλο και το γεγονός πως στην κανονική τους ζωή είναι δύο πολύ καλές φίλες που μάλιστα μένουν στην ίδια γειτονιά. Ο Αρίωνας Αναστασιάδης δεν θα μπορούσε να μη κάνει παρέα και με τους Μάξιμο και Κίμωνα Πιλαφά αποδεικνύοντας πως η φιλία πολλές φορές περνάει από γενιά σε γενιά.

Η Τζένη Θεωνά θέλει και δεύτερο παιδί: Τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης, ο Δήμος & το τέλειο σπίτι τους

Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ζουν σε μια μονοκατοικία στου Παπάγου, τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον γιο τους ενώ και η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη μετακόμισε κοντά στη γειτονιά αυτή πριν από 3 χρόνια μαζί με τα «Πιλαφάκια» της.

Στο σπίτι της Κατερίνας

Στα νέα της Κατερίνας τώρα και ο χώρος της είναι πραγματικά βγαλμένος από εποχή που θυμίζει τα καλύτερά μας χρόνια. Το σπίτι είναι είναι μία μονοκατοικία, όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Όλο το σπίτι είναι διακοσμημένο με επιρροές από τα 70’s, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει το μεγάλο τζάκι στο κέντρο του σαλονιού.

https://www.instagram.com/p/CXuEhgFrvLz

Το σπίτι διαθέτει επίσης άνετα υπνοδωμάτια και ένα playroom για τα παιδιά της. Λιτά, κομψά και με πρόθεση να είναι ένα σπίτι λειτουργικό και παράλληλα cozy. Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Ξανθιές, όμοιες, πάντα αχώριστες η Τζένη Μπότση με την κόρη της Αλίκη τώρα και στο κομμωτήριο

Ο παράξενος τρόπος που γνωρίστηκαν η Τζένη Θεωνά και η Κατερίνα Παπουτσάκη και οι αποκαλύψεις που έφεραν δάκρυα συγκίνησης.

Εδώ και τρία χρόνια είναι αγαπημένες τηλεοπτικές αδελφές στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια». Η συνέντευξη όμως της Κατερίνας Παπουτσάκη στην εκπομπή «Μαμά-δες» που παρουσιάζει η Τζένη Θεωνά, πριν από λίγο καιρό, απέδειξε ότι είναι και φίλες κολλητές, σαν αδελφές και στην κανονική ζωή.

https://www.instagram.com/p/CY4a5aTqIpB

Η γνωριμία τους έγινε με τον πιο παράξενο τρόπο που μπορείς να φανταστείς και τον αποκάλυψε η Τζένη Θεωνά, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να δακρύζει. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη σε αυτή την εκπομπή.

Η παρέμβαση του Δήμου Αναστασιάδη και το υπερηχογράφημα

Η συνάντηση των δύο κολλητών στην εκπομπή «Μαμά-δες», είχε πολλά γέλια, αλλά και αρκετή συγκίνηση για την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τζένη Θεωνά. Προφανώς η εκπομπή θα πρέπει να είχε μαγνητοσκοπηθεί λίγο πριν μάθουμε για τον διαζύγιο της Κατερίνας, για το οποίο ωστόσο δεν έγινε καμία αναφορά.

Η συνέντευξη όμως είχε αρκετές άλλες αποκαλύψεις

Η κουβέντα τους, έγινε στην κουζίνα του σπιτιού της Κατερίνας Παπουτσάκη, με την Τζένη Θεωνά να λέει για πρώτη φορά δημόσια, πως γνωρίστηκαν πριν από 3,5 χρόνια και έγιναν αμέσως κολλητές. Εκείνη την εποχή η Κατερίνα ήταν έγκυος στον γιο της Κίμωνα και η Τζένη στον γιο της Αρίωνα. Αυτή είναι και η πιο παράξενη γνωριμία που έχουμε ακούσει και η ιδέα ανήκει στον σύντροφό της Τζένης, Δήμο Αναστασιάδη.

https://www.instagram.com/p/Ck_F8aisboW

Και όπως είπε: «Εμείς γνωριστήκαμε θα έλεγα αστραπιαία και το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Συζητούσα με τον Δήμο και λέγαμε ότι δεν έχουμε στον κύκλο μας, φίλους που να είναι γονείς με παιδιά, όταν ήμουν έγκυος. Και μας έκανε ο Δήμος τελικά το συνοικέσιο. Εκείνος μου ανέφερε το όνομα σου ενώ δεν γνωριζόσταν καθόλου, είχαμε απλά ανταλλάξει ένα «γεια» σε ένα μπαρ. Σου είχα στείλει λοιπόν ένα μήνυμα και έζησα την... αποκάλυψη. Γιατί μέσα σε δύο λεπτά μου είχες απαντήσει με ένα μήνυμα και τον υπέρηχο του γιου σου Κίμωνα. Και δεν γνωριζόμασταν! Μου έγραφες τότε: «Δες, άνθρωπο φτιάχνουμε». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είπα τότε «δες, αυτή είναι προσβάσιμη».

papoutsakitheona.jpg

Τα λόγια της δεν προκάλεσαν απλά την συγκίνηση της Κατερίνας Παπουτσάκη, αλλά και τα δάκρυά της. Δες στο βίντεο που ακολουθεί (στο 13.57)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για τον χωρισμό των γονιών της και πως επηρεάστηκε, γιατί δεν πιστεύει στο για «πάντα μαζί» σε μία σχέση και πως: «Δεν ήταν βασική μου επιθυμία να κάνω δύο παιδιά. Με τρόμο το σκεφτόμουν. Ανεξάρτητα αν, προέκυψαν δύο μπουμπούκια».

Αν πρέπει να επιβεβαιώσεις τον χωρισμό, κάν' το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Τόσο ο γιος της Μάξιμος όσο και ο 3χρονος γιος της Κίμωνας που είναι και συνομήλικος του γιου της Τζένης Θεωνά, γεννήθηκαν όπως αποκάλυψε πρόωρα, στον 8ο μήνα της κύησής της.

Η Κατερίνα μίλησε ωστόσο και για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Σητεία, την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τους γονείς της, αλλά και για τον φόβο και το bullying που δέχθηκε: «Με παρενοχλούσανε στην πρώτη Γυμνασίου στο σχολείο που ήταν απογευματινό και φοβόμουν να γυρίζω μόνη μου. Ήταν κάποια παιδιά που είχαν μείνει σε πάρα πολλές τάξεις και κάπως αισθανόμουν πολύ άβολα. Άλλαξα σχολείο και ο πατέρας μου εξομολογήθηκε ότι κάποια μεσημέρια με ακολουθούσε από πίσω στην διαδρομή με διακριτικό τρόπο για να με προσέχει».