Η Τζένη Θεωνά θέλει και δεύτερο παιδί: Τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης, ο Δήμος & το τέλειο σπίτι τους

Η Τζένη Θεωνά θέλει και δεύτερο παιδί: Τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης, ο Δήμος & το τέλειο σπίτι τους

Οι αποκαλύψεις της 40χρονης ηθοποιού: «Δεν επανήλθα ποτέ στα κανονικά μου κιλά, δεν μου έκαναν τα ρούχα μου».

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα επαγγελματικά της, τη μητρότητα, τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή «Μαμά-δες», δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές», ομολόγησε η 40χρονη.

H εγκυμοσύνη και η οικογενειακή ζωή

Για την καθημερινότητα με τον σύντροφό της και τον 4χρονο γιο τους η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο Δήμος δεν με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές αφού δεν μου αρέσει. Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ τι ακαταστασία είναι αυτή; Δεν τον νοιάζουν αυτά».

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι ρυθμοί. Ξεχνάω συνέχεια. Έχω μικρές αναλαμπές μνήμης. Όλη μέρα κάτι ψάχνω, φεύγω από το σπίτι φορτωμένη με πράγματα και πάντα κάτι ξεχνάω στο σπίτι».

H ηθοποιός πήγε πίσω στον χρόνο και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της τονίζοντας: «Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά. Είχα έναν άνθρωπο μέσα μου, το μωρό και έναν ακόμη που είχα καταναλώσει. Δεν επανήλθα ποτέ στα κανονικά μου κιλά, δεν μου έκαναν τα ρούχα μου».

Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα του Δήμου Αναστασιάδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Τζένη Θεωνά δήλωσε: «Μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει να λείπει για μέρες. Ήταν 26 ημερών το μωρό όταν έφυγε για πρώτη φορά στην Αμερική. Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί όταν δεν λείπει να έχει παραγωγικό χρόνο με το παιδί».

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για την Τζένη Θεωνά και είπε ό,τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα

Το σπίτι της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη με την υπέροχη θέα

Μια μονοκατοικία στου Παπάγου, ακριβώς κάτω από τους πρόποδες του Υμηττού έχει γίνει το κέντρο της οικογενειακής τους ευτυχίας. Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ζουν εκεί τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον γιο τους Αρίωνα. Το ζευγάρι έχει παρέμβει στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμηση, κάνοντας τον χώρο που μένουν άνετο, λειτουργικό και συνάμα elegant.

https://www.instagram.com/p/CEOW1-OMXXY

Το σπίτι αποτελεί μία από τις κλασσικές κατοικίες που οικοδομήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην περιοχή, είναι φωτεινό και διαθέτει μία μοναδική θέα. Η ταράτσα για τον μικρό Αρίωνα είναι ένας τέλειος παιδότοπος, τώρα που έχει μεγαλώσει και το hot spot του σπιτιού τα θερμά βράδια του καλοκαιριού, καθώς απολαμβάνουν τη δροσιά του βουνού.

Το λευκό μάρμαρο κυριαρχεί παντού στο σπίτι και για αυτό το λόγο η Τζένη έχει φροντίσει να σπάει την χρωματική μονοτονία με τον καφέ και τον μπλέ καναπέ στο άνετο σαλόνι, διακοσμημένο με μεγάλους καθρέπτες και μία βιβλιοθήκη στο χρώμα του ανοιχτού ξύλου.

https://www.instagram.com/p/CdnebIRsQq3

Η εσωτερική μαρμάρινη σκάλα έχει επενδυθεί και οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Είναι και το σημείο που η ηθοποιός προτιμά πάντα για μία selfie. Αυτή η σκάλα δίνει ωστόσο μία δόση κλασσικής αρχιτεκτονικής στο σπίτι, που θυμίζει τις μονοκατοικίες της περιοχής την δεκαετία του '70.

Η κουζίνα είναι απλή με ανοιχτόχρωμα κλασσικά ντουλάπια και άσπρα πλακάκι. Ήταν και αγαπημένο σημείο για τον Αρίωνα όταν ήταν μικρότερος σε ηλικία για να είναι κοντά στην μαμά του.

Η καθημερινότητά τους και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός αποκάλυψε το πώς βλέπει την απόσταση που βιώνει η σχέση τους κάποιες μέρες λόγω των εμφανίσεων του Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τη συγκίνηση που νιώθει που κατάφεραν να μείνουν μαζί για επτά χρόνια και συνεχίζουν.

«Το αλατοπίπερο δε λείπει από αυτήν τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, παρόλο που είμαστε μακριά, με γοητεία και με επιθυμία. Είναι κι αυτό κάτι καινούργιο που δεν έχει ένα τέλμα, έχει μία ομορφιά. Δηλαδή, ενώ ξέρεις ότι ο άλλος είναι μακριά, είναι στο προσκήνιο, είναι ένας άνθρωπος όμορφος, είναι επιθυμητός, γοητευτικός, παρόλα αυτά, αισθάνεσαι ότι κάτι έχετε κατακτήσει», είπε on camera η Τζένη Θεωνά.

https://www.instagram.com/p/COqbPMgswkG

«Εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας και στους δύο. Κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του που δυο άνθρωποι κόντρα σε όλες τις πιθανότητες αποφάσισαν για δύο χρόνια να είναι μαζί... Με συγκινεί. Το να υποκύψεις στο να παραιτηθείς, στο να φύγεις, στο να ενδώσεις σε έναν πειρασμό, είναι πάρα πολύ εύκολο. Να πεις ‘Γιατί να κάτσω να δουλέψω;’ Είναι λίγο στη φύση μου, αλλά μπορώ να το αναγνωρίσω και στον Δήμο με συγκίνηση. Ήμασταν και πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε, με πολλές συγκρούσεις, οπότε χαίρομαι που αυτό που έχει μείνει σταθερό είναι πως σε όλες τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο».

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ζευγάρι από το 2014 και στις 6 Απριλίου του 2019 απέκτησαν τον γιο τους, Αρίωνα, τον οποίο η 39χρονη ηθοποιός αποκαλεί «αδιανόητο έρωτα».

Πηγή κεντρικής: jennytheona

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του ζευγαριού που αποδεικνύουν ότι μιλάμε για #couplegoals.