Ένα ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίζεται στη Γη της ελιάς και ένα άλλο κάνει την έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίζεται στη Γη της ελιάς και ένα άλλο κάνει την έκπληξη

Ποιον «στοχεύει» η Ειρήνη και πως θα αντιδράσει ο ενδιαφερόμενος; Στη Γη της ελιάς έχουμε γάμους αλλά και φουλ ερωτική ατμόσφαιρα.  

Πνέει ερωτικός μανιάτικος αέρας στη Γη της ελιάς στο Mega και τα ήδη υπάρχοντα ζευγάρια σκοπεύουν να πάρουν οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις τους. Έχουμε ένα γάμο, έχουμε όμως έναν χωρισμό και ανάμεσα σε όλα και δύο νέα ζευγάρια.

Το πρώτο ήδη το ξέρεις και είναι ο Ανδρέας με την Αρετή. Το δεύτερο θα σου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη και η κατάσταση θα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Γιατί η πρώην σύντροφος θα αντιδράσει.

Η Ειρήνη ερωτεύεται με απρόβλεπτες συνέπειες

Ας ξεκινήσουμε με τα ήδη γνωστά ζευγάρια στη Γη της ελιάς, των οποίων οι σχέσεις θα βγουν στην επιφάνεια. Κουράκος και Ευτυχία αποκαλύπτονται τυχαία σε μία βόλτα τους από τον Λυκούργο και τον Φίλιππο, ενώ ήδη είναι γνωστή η σχέση του Αλέξη και της Μυρτάλης .

Εντός ολίγων επεισοδίων και η Αρετή με τον Ανδρέα θα κάνουν δημόσια εμφάνιση - έκπληξη στην Αρεόπολη, κυρίως γιατί εκείνη θέλει να προκαλέσει τη ζήλια του πρώην συζύγου. Ασχέτως αν ο Στάθης δεν νοιάζεται καθόλου.

https://www.instagram.com/p/CoIf9wnNnjN

Η Αρετή από τη Γη της Ελιάς είναι μία αληθινή Survivor - Τα φυσικά μαλλιά & τα posts ενδυνάμωσης

Οσονούπω θα δούμε όμως και έναν οριστικό χωρισμό. Η Άννα και ο Λεωνίδας δεν μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφωνίες τους. Για αυτό και θα αποφασίσουν πως ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς.

Το πεδίο λοιπόν είναι ελεύθερο για τον Λεωνίδα. Και θα βρει την ευκαιρία η Ειρήνη να του δείξει το ενδιαφέρον της. Εκείνη νιώθει μετά τον θάνατο του αδελφού της Κίμωνα, απροστάτευτη και ευάλωτη.

https://www.instagram.com/p/Cm4OdMcMBDc

Ο Λεωνίδας δεν θα καταλάβει αμέσως με ποια έχει να κάνει. Θα το μάθει - όπως και η μισή Μάνη - λίγο αργότερα, γιατί πρώτον θα κάνει μία ακόμη απόπειρα ληστείας και δεύτερον θα αποκαλυφθεί το μυστικό της, πως προσπαθεί να πάρει το απολυτήριο του Λυκείου πηγαίνοντας σε σχολείο στην Σπάρτη και δεν σπουδάζει σε πανεπιστήμιο, όπως διέδιδε η μητέρα και ο πατέρας της.

Η Άννα θα ζηλέψει πολύ αυτή τη σχέση και μάλλον δεν θα αφήσει σε ηρεμία τον Λεωνίδα.

https://www.instagram.com/p/CovI4r2KfJp

Παρά το φλέρτ που θα δεχθεί από τον...Πότη, εξαιτίας μίας συμβουλής που του έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

https://www.instagram.com/p/Co4oDXfNfBO

Οι μόνοι που θα ζουν απερίσπαστοι τον έρωτά τους θα είναι ο Στάθης και η Ιουλία. Ανακοινώνουν σε όλους τον γάμο τους, παρόλο που ο Ισίδωρος, συνεχίζει να αντιδρά.

Ο γάμος τους θα είναι το μεγάλο highlight της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Πώς είδαμε την περσινή χρονιά τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου και την βάφτιση της κόρης της; Αυτό θα ξαναζήσουμε.

Ποιο από τα τρία ζευγάρια όμως θα μακροημερεύσει; Αυτή είναι μία εύκολη απάντηση. Γιατί τέτοιες προοπτικές έχει μόνο η Ιουλία με τον Στάθη.