Η Monica Bellucci είναι ξανά ερωτευμένη και ο σκηνοθέτης Tim Burton είναι ο νέος της σύντροφος

Η Monica Bellucci είναι ξανά ερωτευμένη και ο σκηνοθέτης Tim Burton είναι ο νέος της σύντροφος

 (AP Photo/Lewis Joly)

Ανέλπιστο νέο ειδύλλιο αποκαλύπτει γνωστό γαλλικό περιοδικό για την καλλονή Bellucci.

Η Ιταλίδα σταρ δεν μας είχε απασχολήσει τα τελευταία χρόνια με τα προσωπικά της και η πιο πρόσφατη σχέση της Μonica Bellucci με τον καλλιτέχνη Νicolas Lefebve είχε περάσει μάλλον απαρατήρητη.

Όμως σημερινό δημοσίευμα γαλλικού περιοδικού δεν αφήνει αμφιβολίες με τα φωτογραφικά του ντοκουμέντα πως η Bellucci είναι ξανά ερωτευμένη και αυτή τη φορά το ταίρι της είναι πασίγνωστος σκηνοθέτης.

https://www.instagram.com/p/Co9M9nYArub

Έρωτας στο κινηματογραφικό φεστιβάλ

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match δεν συνηθίζει να ασχολείται με τα προσωπικά γνωστών ευρωπαίων σταρ, αλλά κάνει εξαιρέσεις όταν υπάρχει αποκλειστική είδηση. Αυτή τη φορά στο εξώφυλλό του φιγουράει η Μοnica Bellucci αγκαζέ με τον γνωστό σκηνοθέτη Tim Burton. Η εικόνα μιλά από μόνη της.

https://www.instagram.com/p/Co73XGyrofR

Στον τίτλο αναφέρεται η φράση: «Une coup de foundre» δηλαδή έρωτας κεραυνοβόλος. Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονται μεν μέσω της δουλειάς αλλά φαίνεται ότι ερωτεύτηκαν όταν συναντήθηκαν πριν λίγους μήνες στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Lumiere στην Λυών της Γαλλίας.

Η Monica Bellucci φωτογραφίζεται με την κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Και οι δύο έχουν στο ενεργητικό τους από έναν γάμο και από δύο παιδιά ο καθένας. Ο πρώην σύζυγός και πατέρας των δύο κοριτσιών της σταρ είναι ο γνωστός ηθοποιός Vincent Cassel.

https://www.instagram.com/p/CfdZBIzDHWE

Είχε παραδεχτεί πως ποτέ δεν περίμενε πως θα της ήταν πιστός, αλλά κάποια στιγμή οι απιστίες του την κούρασαν και προχώρησαν στο διαζύγιο. Η Bellucci έχει τονίσει επίσης σε πολλές συνεντεύξεις της ότι ο έρωτας είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μίας γυναίκας και έδωσε μία συμβουλή: «Η συμβουλή μου είναι να τρώτε καλά, να πίνετε καλά, να κάνετε καλό σεξ και να γελάτε πολύ. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».