Close up στην εμφάνιση της Βανδή στο Chart Show: Η λεπτομέρεια στo look της οικο-Δέσποινας

Close up στην εμφάνιση της Βανδή στο Chart Show: Η λεπτομέρεια στo look της οικο-Δέσποινας

Σε ποια θέση σκαρφάλωσε το look της DeVa στην πρεμιέρα του show; Το φόρεμα που δίχασε.

Το Chart Show, επέστρεψε απόψε Σάββατο (28/1) για δύο μοναδικά επεισόδια όπως ενημέρωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Η επιστροφή ήταν άκρως κινηματογραφική αφού top κινηματογραφικά τραγούδια από το 1950 έως το 1980 «ζωντάνεψαν» ξανά.

Με τη Δέσποινα Βανδή (ξανά) στο τιμόνι της παρουσίασης, μαζί της και αυτή τη φορά ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος να αποκαλύπτουν τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους αλλά και από όλο το παρασκήνιο.

https://www.instagram.com/p/Cn-EdesrW7o

Vandicted η Μελίνα Νικολαΐδη με τα φορέματα της μαμάς της όμως τα φοράει με ακόμα πιο ροκ τρόπο

Η γεμάτη νοσταλγία βραδιά περιελάμβανε ονόματα όπως (με αλφαβητική σειρά): Μάκης Δελαπόρτας, Μαρία Ιωαννίδου, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, Άρτεμις Ματαφιά, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Τερέζα, Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Το look της DeVa

328028026_495864386045679_3736356277670266916_n.jpg

Στα νέα της οικο- Δέσποινας τώρα και το look της επιμελήθηκαν για ακόμα μια φορά οι καλοί της συνεργάτες.

Ειδικότερα, το make up look επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου παίζοντας στους γνωστούς τόνους με έντονο βλέμμα και χείλη σε πιο ροζ-nude απόχρωση. Το μακιγιάζ της ανέδειξε και το σωστό χτένισμα, ένα ψηλό ponytail δια χειρός Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

https://www.instagram.com/p/Cn-HsWsL6Ht

Το ρεκόρ της Δέσποινας Βανδή και τα σχόλια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια με τη στιλίστριά της Chrysanthi Thomatos επέλεξαν μια mini φούξια στράπλες με λεπτομέρεια στον ώμο SOHO-SOHO Boutique δημιουργία. Το look ολοκλήρωσαν με μαύρα ψηλοτάκουνα mules με τρουκς. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν -πολύ σωστά- η έλλειψη των αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/Cn9yfxnIKFg

Όπως πάντα, το Twitter είχε πολλά να πει, τόσο για το φόρεμα της DeVa, όσο και αρνητικά- θετικά σχόλια για το show, αλλά και άκρως χιουμοριστικές ατάκες: