Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το όνομα που θα πάρει ο γιος της και οι προετοιμασίες της βάφτισης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το όνομα που θα πάρει ο γιος της και οι προετοιμασίες της βάφτισης

Η 35χρονη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Eνάμιση μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν καθημερινά τρυφερές στιγμές με το νεογέννητο.

Η 35χρονη είχε πρόσφατα ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό της πόδι και να παραμένει σε ακινησία ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού της.

podi_spyropoulou.jpg

«Για τον επόμενο 1 1/2 μήνα σε ακινησία λέει, να αποφύγουμε το χειρουργείο. Για πείτε μου με νεογέννητο πώς γίνεται», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας ένα Instagram story.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την 1η έξοδο με τον γιο της- Τα νέα πλάνα από το υπέροχο σπίτι τους

Οι προετοιμασίες για τη βάφτιση του Σταθοκωστόπουλου junior

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας» η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, προγραμματίζουν να βαφτίσουν τον γιο τους λίγο πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού.

«Νομίζω πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές θα βαφτίσει τον μπέμπη της. Δεν λένε την ημερομηνία ακόμα, απλά ξέρουμε ότι θα γίνει μάλλον στα τέλη της άνοιξης. Είναι όλοι τους πάρα πολύ χαρούμενη στην οικογένεια», ανέφερε οn air o Νίκος Γεωργιάδης.

Σπυροπούλου και Σταθοκοστώπουλος έχουν ήδη βρει το όνομα του γιου τους

Ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας, Παναγιώτης Ψαθάς μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι το όνομα που θα πάρει το παιδί, θα είναι αυτό του πεθερού της, δηλαδή Βλάσης.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει η παρουσιάστρια στις αρχές της εγκυμοσύνης της είχε αναφέρει: «Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή».

Το υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια και το παιδικό δωμάτιο

Εδώ και δύο χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε το σπίτι της στην Βούλα και συζεί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα βήμα που αποφάσισαν να κάνουν από τις πρώτες κιόλας μέρες της σχέσης τους, μιας και ανήκουν στα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν εν μέσω καραντίνας.

pedi_spyropoulou.jpg

Πρόσφατα η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά Instagram-stories μέσα από το πολυτελές σπίτι τους στα νότια προάστια.

https://www.instagram.com/p/CnbqCyuhNC0

Μέσα από ένα βίντεο η 35χρονη μας έχει δείξει το παιδικό δωμάτιο του γιου της, με τους followers να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.

spiti1.jpg

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou