Με φωτογραφία της γυναίκας του να θηλάζει τον γιο τους: Έτσι ο Γιώργος Καράβας ευχήθηκε στην Ραφαέλα

Με φωτογραφία της γυναίκας του να θηλάζει τον γιο τους: Έτσι ο Γιώργος Καράβας ευχήθηκε στην Ραφαέλα

Η λεπτομέρεια που κανείς δεν παρατήρησε στην φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε ο Γιώργος Καράβας στην γυναίκα του Ραφαέλα, για τα γενέθλιά της είναι μία μικρή αλλά σημαντική ωδή στην μητρότητα.  

Για τον Γιώργο Καράβα μετά από 11 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών η Ραφαέλα Ψαρού παραμένει το κορίτσι του. Και σήμερα που το κορίτσι του γιορτάζει τα 30 της χρόνια, αποφάσισε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η λεπτομέρεια στην φωτογραφία που ανήρτησε για να της ευχηθεί κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/Cka1Aons1Tz

«Να μας χαρίζεις την ενέργειά σου»

Με ένα καρουζέλ φωτογραφιών από το κοινό τους παρελθόν, αποφάσισε ο κριτής του GNTM Γιώργος Καράβας να ευχηθεί στην Υδροχόο στο ζώδιο γυναίκα του Ραφαέλα, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Μία όμως από αυτή έχει τη σημασία της. Και είναι ο πιο γλυκός τρόπος για να ευχηθεί ένας άντρας στην γυναίκα του. Να της εξυψώσει τον υπέροχο και σπουδαίο ρόλο που καλείται να παίξει στο πλευρό του, εκείνον της μητέρας των δύο τους παιδιών, του Φίλιππου και της Καλλιόπης.

https://www.instagram.com/p/CpFAoX8MCWf

Στην πρώτη φωτογραφία η Ραφαέλα θηλάζει τον γιο τους σε σοκάκι ενός νησιού, προφανώς στις πρώτες τους διακοπές ως γονείς. Η λεζάντα στο post του στο Instagram, ήρθε να συμπληρώσει αυτή την υπέροχη κίνησή του: «Χρόνια πολλά κορίτσι μου. Να είσαι πάντα τόσο λαμπερή και να χαρίζεις σε όλους την όμορφη ενέργεια σου. Love you girl».

Ο Γιώργος Καράβας έφυγε από το GNTM και κάνει ερωτικό σαφάρι στην Αφρική με την Ραφαέλα του

Όπως είχε δηλώσει ο Γιώργος κατά το παρελθόν για την καρμική τους σχέση: «Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε. Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στ εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε».

https://www.instagram.com/p/Cm4p8HaBY7h