Έκπληξη: Ο Ντάνος κυνηγά τον Δημοσθένη; Ο Αλέξης θέλει να σκοτώσει 2 ακόμη άτομα στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Έκπληξη: Ο Ντάνος κυνηγά τον Δημοσθένη; Ο  Αλέξης θέλει να σκοτώσει 2 ακόμη άτομα στη Γη της ελιάς

Αυτός τελικά είναι ο νέος ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου και αυτός είναι ο νέος στόχος του Αλέξανδρου Σκουρλέτη ως Αλέξη στη Γη της ελιάς. 

«Με τον εισαγγελέα δεν παίζεις. Με τον εισαγγελέα». Αυτή την προειδοποίηση θα κάνουν σύντομα στον Αλέξη στη Γη της ελιάς, όταν μαθαίνoυν ότι απειλεί ένα ακόμη άτομο στην Μάνη, ενώ έχει ήδη στο μυαλό του να σκοτώσει έναν ακόμη!

Όμως παράλληλα με τον ψυχοπαθή δολοφόνο έχουμε και τα μυστικά γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς και οι πληροφορίες λένε πως αναλαμβάνει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Για το τέλος του Δημοσθένη - Κούλλη Νικολάου και την νέα αρχή που κάνει η Δήμητρα. Όμως ποιος είναι εκείνος που κινδυνεύει από τον Αλέξη;

Θα γίνει ο Ντάνος ο Ηρακλής Πουαρό της Μάνης;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Πέμπτη αποκάλυψε στα ξαφνικά στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night out» στο Mega, πως δέχθηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για να συμμετάσχει στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η πρόταση είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό από τους συντελεστές της παραγωγής για να προκαλέσει την έκπληξη. Και το κατάφεραν.

Τώρα τι ρόλο θα κανει ο Ντάνος όπως όλοι αναρωτιόμαστε. Επίσημη πληροφόρηση δεν υπάρχει. Όμως υπάρχουν spoilers που λένε πως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο τέλος του Δημοσθένη. Έρχεται στη Μάνη γιατί ακολουθεί το νήμα του κυκλώματος του Δημοσθένη Καπερνάρου από την Αθήνα. Πώς είναι ο ρόλος του Γιώργου Γεροντιδάκη στον Σασμό; Περίπου έτσι.

Επίλογος και αποχωρήσεις για ήρωες στη Γη της ελιάς μετά το τραγικό τέλος του Δημοσθένη

https://www.instagram.com/p/CpDdsqmr277

Θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον επίλογο της ιστορίας και η αλήθεια είναι πως αυτός ο ρόλος του ταιριάζει απόλυτα. Και θα φέρει και μία άνοδο στην τηλεθέαση. Να το θυμηθείτε αυτό.

Μεγάλος όμως πρωταγωνιστής των επόμενων ημερών θα είναι όμως ο Αλέξης. Μετά την επίθεση στην μητέρα του και το χαστούκι στην Αθηνά, κυνηγά την μητέρα της, την κυρία Αθηνά για να την σκοτώσει. Θα του ξεφύγει και θα του αντεπιτεθεί η Μάρω Κοντού και θα είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης θα ηττηθεί.

https://www.instagram.com/p/CpDXguLIFDK

Μετά όμως από προτροπή της Αθηνάς - Άντζελας Γκερέκου στον Λυκούργο και εκείνος με την σειρά του στον εισαγγελέα, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ως Αλέξης, βάζει στο στόχαστρο, τον... εισαγγελέα. Θέλει να του στήσει καρτέρι θανάτου γιατί ξύπνησε πάλι μέσα του ο ψυχοπαθής εαυτός του.

Όμως θα φοβηθεί να προχωρήσει. Ξέρει πως αυτό δεν είναι εύκολο. Και αυτός ο δρόμος δεν έχει γυρισμό. Θα ήταν αυτόματα το τέλος του. Η μητέρα του πια δεν μπορεί καν να τον πείσει να πάει στον ψυχίατρο και η Μυρτάλη δεν μπορεί να τον επηρεάσει.

Με λίγα λόγια είναι εκτός ελέγχου. Μήπως να τον αναλάβει ο Ντάνος και αυτόν;