Ο Ντάνος τελικά προτίμησε τη Γη της ελιάς από τα project του εξωτερικού και το Survivor

Ο Ντάνος τελικά προτίμησε τη Γη της ελιάς από τα project του εξωτερικού και το Survivor

Ποιος θα είναι ο ρόλος του στην Γη της ελιάς και γιατί δεν έφυγε τελικά παρά τις πιέσεις για τον Άγιο Δομίνικο; 

Πριν από 5 χρόνια και ενώ ήδη είχε στεφθεί νικητής του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεχόταν την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου να συμμετέχει στο «Τατουάζ» στον Alpha.

Αν θυμάσαι εκείνη την εποχή αρκετοί ηθοποιοί είχαν βγει δημόσια κάνοντάς του σκληρή κριτική. Τελικά ο Ντάνος του Άγιου Δομίνικου, αγνόησε αυτά που έλεγαν πως ένας νικητής ενός reality δεν έχει θέση σε μία σειρά μυθοπλασίας και το τόλμησε.

Φέτος ενώ τα σενάρια έλεγαν ότι θα πάρει μέρος στο Survivor All Star, τελικά ο ίδιος τα διέψευσε, λέγοντας πως δεν έχει χρόνο, γιατί ετοιμάζει τρία μεγάλα project του εξωτερικού. Τελικά αντί για αυτά τα project ο ίδιος θα ανακοινώσει σήμερα από την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night out» ότι θα λάβει μέρος στη Γη της ελιάς του Ανδρέα Γεωργίου. Γιατί ο Ντάνος αποφάσισε από το Hollywood να βρεθεί στην Μάνη και ποιος θα είναι ο ρόλος του;

https://www.instagram.com/p/Cl4KeBPK7TU

Τελικά θα είναι στη Γη της ελιάς;

Η είδηση για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς στο Mega, μεταδόθηκε σήμερα από την εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά.

Αυτό όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα μας το πει και ο ίδιος στην εκπομπή «Night out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega. Εκεί θα μας εξηγήσει και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην πάει τελικά στο Survivor All Star.

Δεν θα ακούσεις κάτι νέο. Θα εξηγήσει αυτό που έχει ξαναπεί, ότι το 2017 πήγε ως αθλητής (υπήρξε κάποτε ποδοσφαιριστής) και πως δεν θέλει να είναι παίκτης reality. Και τότε βέβαια παίκτης reality ήταν. Όπως επίσης, ότι δεν έχει χρόνο γιατί θα πρέπει να τελειώσει τις 3 ταινίες στις οποίες συμμετέχει στο εξωτερικό.

Βέβαια φαίνεται πως ο Αγγελόπουλος έχει χρόνο διαθέσιμο για να είναι στη Γη της ελιάς του αγαπημένου του φίλου Ανδρέα Γεωργίου. Αν ανατρέξει στο προφίλ του Γιώργου στο IMDb θα δει αυτές τις ταινίες στις οποίες αναφέρεται.

aggelopoulostainies.JPG

Όμως καμία από αυτές δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν αναφέρονται πλήρη στοιχεία για το πότε θα έχουμε release date, δηλαδή για το πότε θα κυκλοφορήσουν.

https://www.instagram.com/p/ClJU3QLq287

Ούτε βέβαια και εκείνος λείπει αυτό το διάστημα από την Ελλάδα για να κάνει γυρίσματα στο εξωτερικό. Άρα όλες οι συνθήκες ήταν ιδανικές και για να πάει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και να ταξιδεύει από Κύπρο στην Μάνη για να κάνει γυρίσματα για τη σειρά. Βέβαια στο Survivor παρά την δελεαστική οικονομική πρόταση που του έγινε, δεν υπήρχε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής για τον ρόλο που θα είχε, δίπλα στον Γιώργο Λιανό. Ως τύπου coach, σύμβουλος παικτών όπως είχε ειπωθεί.

Η αποχώρηση και του Μισθοφόρου δίκαιωσε τον Ντάνο για τη μη συμμετοχή στο Survivor All Star

Θα είναι όμως ο Γιώργος στη Γη της ελιάς; Εδώ υπάρχει ένα μυστήριο, γιατί κανείς από το κανάλι δεν το επιβεβαιώνει και όλοι περιμένουμε να μας το ξεκαθαρίσει στην εκπομπή ο ίδιος.

Όσο για τον ρόλο του; Αν θα μπει, θα λειτουργήσει ως guest και όχι ως βασικός ρόλος. Όπως είδαμε για παράδειγμα τον Αποστόλη Τότσικα ή βλέπουμε τον Γιώργο Χρανιώτη. Ίσως γίνει η έκπληξη και τον δούμε να μπαίνει πριν την λήξη της φετινής σεζόν. Αλλιώς από τον Σεπτέμβριο.

https://www.instagram.com/p/CaHwTo3q_gr

Πάντως αν τον θυμάσαι στο «Τατουάζ» για το οποίο του ασκήθηκε πολύ σκληρή κριτική, δεν ήταν καθόλου κακός. Και χωρίς να έχει πτυχίο δραματικής σχολής.

https://www.instagram.com/p/BzQgCaCjTbL