Ο Ορφέας Αυγουστίδης στην πιο in love στιγμή του με την Γεωργία του και η αντίδραση της Αργυρώς

Ο Ορφέας Αυγουστίδης στην πιο in love στιγμή του με την Γεωργία του και η αντίδραση της Αργυρώς

«Μα, είστε υπέροχοι»: Οι φανς και οι συνάδελφοι του Ορφέα Αυγουστίδη με σχόλια θαυμασμού για την υπέροχη ανάρτηση με την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά και η αντίδραση από 3 γυναίκες του Σασμού. 

Οι δυσκολίες που έχει περάσει στα προσωπικά του ως Αστέρης στον Σασμό, έστω και αν την τελευταία περίοδο έχει μία αναλαμπή ευτυχίας, ο Ορφέας Αυγουστίδης τις αντισταθμίζει με την ευτυχία που έχει στην δική του ζωή με την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά και τον δύο χρονών γιο τους Αχιλλέα.

Χθες για μία ακόμη φορά θέλησε να μας δείξει την αδυναμία που έχει στη γυναίκα της ζωής του και με την ανάρτησή του, προκάλεσε τα σχόλια από 3 άλλες γυναίκες του Σασμού.

https://www.instagram.com/p/CmCJeZNodXn

«40 μέρες πείνα»

Αυτό το 3ημερο ο Ορφέας Αυγουστίδης έμεινε οικογενειακώς στην Αθήνα, λόγω και των παραστάσεων στο θέατρο με την παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» στην οποία πρωταγωνιστεί και των συνεχών γυρισμάτων για τον Σασμό.

Χθες η ημέρα του ήταν αφιερωμένη σε οικογενειακές βόλτες. Και μας χάρισε με την ανάρτησή του τρεις φωτογραφίες με την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά για να μας δείξει την αδυναμία που της έχει. Μας έδειξε όμως και το χιούμορ του, γιατί το hashtag το οποίο συνόδευε την λεζάντα με την οποία μας ευχόταν «Καλή Σαρακοστή» έγραψε και το αμίμητο «40 μέρες πείνα».

https://www.instagram.com/p/CpIUDOJI82V

Με την Γεωργία του με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια και επίσημα παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο, έχουν ένα απίστευτο δέσιμο και πάντα στις δημόσιες εμφανίσεις τους τος βλέπουμε χαμογελαστούς (φυσικό για ένα ερωτευμένο ζευγάρι) αλλά πάντα κάνοντας πειράγματα, που σημαίνει ότι έχουν κοινό κώδικα στο χιούμορ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του με μία φωτογραφία

Τρεις γυναίκες του Σασμού, η Ευγενία Σαμαρά, η Δανάη Παππά αλλά κυρίως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που είναι η συμπρωταγωνίστριά του ως Αργυρώ στη σειρά, έσπευσαν να στείλουν την αγάπη τους. Η μεν Στέλλα της σειράς έγραψε ότι είναι τα καλύτερα παιδιά, η δε Χριστίνα έδειξε την αδυναμία που έχει στο ζευγάρι βάζοντας τρεις καρδούλες. Αρκετοί συνάδελφοι του Ορφέα του έστειλαν επίσης τις ευχές τους. Είναι άλλωστε από τους πιο συμπαθείς στον χώρο.

sasmoschristina.JPG

Ως Αστέρης τώρα, για την Αργυρώ του στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα θέσει το οριστικό βέτο στην οικογένειά του και κυρίως στη μαμά Καλλιόπη, πως θα μείνει για πάντα δίπλα στον έρωτα της ζωής του.

Δεν θα μάθει ακόμη όμως, ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της. Αυτό θα συμβεί μετά την απώλεια του Σταύρου, ο οποίος για αρκετά επεισόδια ακόμη, θα δώσει μάχη για τη ζωή του. Κάποια στιγμή θα δώσει ελπίδες στον αδελφό του, γιατί θα συνέλθει από το κώμα, αλλά δεν θα τα καταφέρει τελικά.