Πρέπει να δεις τις νέες φωτογραφίες από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Νατάσσα Σχοινά
Πρέπει να δεις τις νέες φωτογραφίες από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες του ζευγαριού και το ευχαριστήριο μήνυμα του Αυγουστίδη.

Πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Ιουνίου, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η τελετή έγινε στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί με περίπου 300 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του Αυγουστίδη από τον χώρο της υποκριτικής και του θεάματος. Ελένη Ράντου, Δανάη Μιχαλάκη, Μαρίζα Ρίζου ήταν μερικοί από αυτούς.

Ο 37χρονος ηθοποιός ντύθηκε με κοστούμι Mi-Ro πάνω στο οποίο τοποθέτησε το παραδοσιακό σαρίκι των Κρητικών, όπως ακριβώς το ήθελε η μαμά του γαμπρού και ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη, την ώρα που η νύφη επέλεξε τον οίκο Atelier Zolota και ένα φόρεμα με ελληνικά κεντήματα από βελονάκι και φούστα φτιαγμένη από κρόσσια. Τώρα, ήρθε η στιγμή ο Αυγουστίδης να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο και αυτή -αναμενόμενα- είναι πολύ ιδιαίτερη.

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά: Ο παραδοσιακός γαμπρός και η λαμπερή νύφη

Η πρώτη ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη μετά τον γάμο του με τη Γεωργία Κρασσά

Μετά από πληθώρα εγχώριων ιστοσελίδων αλλά και θαυμαστών του που αναπαρήγαγαν φωτογραφίες από τον γάμο, ο Ορφέας άδραξε επιτέλους την ευκαιρία να κάνει κι εκείνος τη δική του ανάρτηση. Σε αυτήν υπάρχουν λήψεις από τον γάμο που αποτυπώνουν την ευτυχία του ζευγαριού, το πάρτι που ακολούθησε αλλά και ένα caption για την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/Ce4HJXQr1nj

«Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! ❤️❤️❤️ Υ.Γ Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας 😉 📸 : @yannis_paschalis», έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Ορφέας στην αγκαλιά της μαμάς του

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε με τη σειρά της ένα story με μία υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο: Η στιγμή της αγκαλιάς της με τον Ορφέα.

augoustidis_agkalia_tzompanaki.jpg

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η πατρότητα

Μαζί με τον γάμο του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Αχιλλέας- Κωνσταντίνος. Ο Ορφέας λατρεύει και την πατρότητα και έχει δηλώσει, μάλιστα, δημόσια πως για εκείνον το παιδί είναι ευλογία.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ακόμα με τις μυρωδιές του μωρού. Ήρθα από το σπίτι και έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού πάνω μου. Είναι δώρο. Το θέατρο και ο,τιδήποτε άλλο είναι θέμα δουλειάς. Το παιδί είναι ευλογία. Η Γεωργία αντέχει» είχε δηλώσει ακόμη ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Πρωινό του Ant1.