Η Βαλέρια Λιανού μόλις έγινε 2 χρονών και ο μπαμπάς Γιώργος έστησε πάρτι στον Άγιο Δομίνικο 

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βαλέρια Λιανού μόλις έγινε 2 χρονών και ο μπαμπάς Γιώργος έστησε πάρτι στον Άγιο Δομίνικο 

Στο Survivor All Star είχαν γιορτή. Η εντυπωσιακή τούρτα της κόρης του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη για την μικρή Βαλέρια και το δώρο που την ξετρέλανε. 

Ποιο Survivor; Η χθεσινή μέρα για τον Γιώργο Λιανό και την σύζυγό του Κωνσταντίνα Καραλέξη ήταν αφιερωμένη στην ναζιάρα υπέροχη κόρη τους Βαλέρια Ασημούλα που χθες έγινε δύο χρονών.

Στον Άγιο Δομίνικο στήθηκε πάρτυ με όλους τους συντελεστές του Survivor All Star -εκτός από τους παίκτες - και η αφιέρωση που έκανε ο Γιώργος στην κόρη του για τα γενέθλιά της, δείχνει και την αδυναμία που της έχει.

https://www.instagram.com/p/CcQlBi1Jjlj

«Σήμερα ψηλώσαμε δύο πόντους»

Ο πολύτεκνος μπαμπάς Γιώργος Λιανός λατρεύει και τα 4 παιδιά του, αλλά η μικρότερη Βαλέρια Ασημούλα (το δεύτερο όνομα είναι της μητέρας του) τον έχει ξετρελάνει με τα γέλια και τα νάζια της. Του μοιάζει όχι μόνο στα χαρακτηριστικά αλλά και στο χιούμορ γιατί όλες τις οι πόζες είναι ξεχωριστές. Χθες γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της έχοντας τον μπαμπά της δίπλα της αλλά και την μαμά της Κωνσταντίνα. Η μικρή ήταν απορροφημένη όμως με το δώρο της, μία μικρή ζαχαρωτή κούκλα που ήταν στη βάση της λουλουδένιας τούρτας της.

https://www.instagram.com/p/CpJBrzlJQw3

Το σχόλιο του Γιώργου στην ανάρτησή του δείχνει και το πόσο συγκινημένος ήταν: «Σήμερα το μικρό μου το κορίτσι γίνεται δυο! Και εμείς ψηλώνουμε δυο πόντους! Γερά και χαρούμενα να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου!».

Η Βαλέρια και η μαμά Κωνσταντίνα όπως και την περσινή τηλεοπτική σεζόν, είναι στο πλευρό του Γιώργου στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor All Star. Η σύζυγος του παρουσιαστή είχε γιορτάσει και τα δικά της γενέθλια πριν από λίγες μέρες και εκείνος την είχε αποκαλέσει ως «ο άνθρωπός μου».

1677453034087-267732739-lianos_kori.jpg

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, μας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο κανάλι του Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) στο You Tube, πως με την Κωνσταντίνα έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστούμε που ήρθατε. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη».

https://www.instagram.com/p/Cc_JMj3JrPL

Ο Γιώργος έχει ακόμη τρία (επίσης πανέμορφα) παιδιά, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη. Και εκείνα είχαν βρεθεί πριν από δύο χρόνια κοντά του για κάποιες μέρες για να δουν τον μπαμπά τους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ συχνά τους βλέπουμε να ποζάρουν και στο σπίτι του μπαμπά τους στην Αθήνα.

Γιώργος Λιανός: Όλες οι photos της κόρης του που έχουμε δει και οι σπάνιες λήψεις με την σύζυγό του

https://www.instagram.com/p/CezNY67pzyc