Όλοι λένε πως η Adele μόλις αρραβωνιάστηκε τον Rich Paul και ράβει το νυφικό της για το καλοκαίρι

Όλοι λένε πως η Adele μόλις αρραβωνιάστηκε τον Rich Paul και ράβει το νυφικό της για το καλοκαίρι

Μία βρετανική εφημερίδα και ένα site, αποκαλύπτουν την είδηση του αρραβώνα και της απόφασης της Adele να κάνει τον δεύτερο γάμο της. Το χρονικό του έρωτά της με τον Rich Paul. 

Ήδη από την περσινή χρονιά κυκλοφορούσαν οι φήμες για τον επικείμενο γάμο της Adele με τον γνωστό manager του NBA, Rich Paul και σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι μόλις αρραβωνιάστηκαν.

Πότε θα γίνει ο γάμος τους και πως η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί;

https://www.instagram.com/p/CojU_skulbo

«Έχω πάθει εμμονή μαζί του»

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της Daily Mail που επικαλείται to ρεπορτάζ του site Deux Moi αλλά και το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, η Αdele έχει αρραβωνιαστεί και επίσημα τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Rich Paul. Λέμε επίσημα, γιατί εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούσαν οι φήμες πως έχει γίνει μυστικός αρραβώνας όταν εκείνη φόρεσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στην απονομή των Grammy και όταν μιλούσε για τον σύντροφό της, με λόγια που δεν άφηναν περιθώρια πως η σχέση τους δεν θα κατέληγε παρά μόνο σε γάμο.

Μάλιστα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως: «Δεν είμαι παντρεμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε».

Η κατάθεση ψυχής της Adele για τον χωρισμό της: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές την ημέρα»

Το δημοσίευμα πηγαίνει το ρεπορτάζ ένα βήμα προς το μέλλον, αφού όπως υποστηρίζει η Adele και ο Paul ετοιμάζουν τον γάμο τους για το καλοκαίρι, σε τοποθεσία που δεν είναι ακόμη γνωστή. Όσο για τους καλεσμένους φαντάζεσαι ότι θα είναι η αφρόκρεμα του Hollywood αλλά και του αθλητισμού.

Τον περασμένο Δεκέμβριο σε μία από τις συναυλίες της, η τραγουδίστρια είχε αφιερώσει και ένα τραγούδι στο αγόρι της για τα γενέθλιά του και τότε του είχε κάνει μία ξεχωριστή αφιέρωση: «Τον αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή, οπότε μπορούμε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά; Το όνομά του είναι Rich!»

https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm

Η Adele έχει επίσης δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει παιδιά με τον Rich και να μεγαλώσει την οικογένειά της. Έχει ήδη έναν γιο, τον 11χρονο σήμερα Angelo, από τον γάμο της με τον Simon Konecki. Ο χωρισμός τους την είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη αλλά και σε μία αναγέννηση, προσωπική και επαγγελματική.

Αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της και να χάσει βάρος και έκανε δυναμικό comeback στην μουσική για να κατακτήσει ξανά τα charts. Γνώρισε τυχαία τον Rich σε μία εκδήλωση και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν σε έναν αγώνα του μπάσκετ, χώρος οικείος και λόγω επαγγέλματος για τον γνωστό manager.

Αυτή την περίοδο συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Las Vegas.