Το «σ' αγαπώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου στον αγαπημένο της θα το ζήλευε ακόμη και η Ιουλία

Το «σ' αγαπώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου στον αγαπημένο της θα το ζήλευε ακόμη και η Ιουλία

Σε mood ερωτικής εξομολόγησης η τηλεοπτική Ιουλία της Γης της ελιάς. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο αρραβωνιαστικός της Νίκος Ράικος μεταμφιεσμένοι και ερωτευμένοι. 

Σε λίγο επεισόδια από σήμερα θα δούμε την τηλεοπική Ιουλία στη Γη της ελιάς να ανακοινώνει τον γάμο της με τον καρμικό της έρωτα, τον Στάθη. Καρμικός όμως είναι και ο έρωτας της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τον σύντροφο της ζωής της, Νίκο Ράικο.

Για πρώτη φορά την είδαμε να είναι τόσο εξωστρεφής δημόσια και μας αποκαλύψει τι αισθάνεται για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/Co9do7gI4RL

«My partner in life»

Σε party animals εξελίχθηεκ το ζευγάρι και χάρηκε με την ψυχή του αυτό το 3ημερο. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η αγαπημένη Ιουλία από τη Γη της ελιάς, πήρε τον αγαπημένο της σύντροφο και μέλλοντα σύζυγο Νίκο Ράικο και αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο έπακρο. Και έκαναν όχι μία, αλλά τρεις μεταμφιέσεις.

https://www.instagram.com/p/CpKd4sYop_r

Στις #couplegoals φωτογραφίες τους φαίνονται ταιριαστοί στο χιούμορ και στην διάθεση να χαρούν το κάθε τους λεπτό μαζί. Το μαρτυρούν τα βλέματά τους αλλά και το «σ' αγαπώ» της Αντιγόνης γραμμένο σε μία υφασμάτινη καρδούλα. Το διαπιστώνουμε όμως και από την λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram: «Best Of These Days With My Partner In Life».

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η ηλικία, ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή και ο διπλός γάμος

Τα περασμένα Χριστούγεννα όταν μας ανακοίνωσε και τον αρραβώνα τους μετά από δύο χρόνια σχέσης υπήρξε εξίσου κατατοπιστική για τα αισθήματά της: «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με την ίδια ανεμελιά και αθωότητα που είχες και όταν ήσουν παιδί και ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά».

https://www.instagram.com/p/CmpBk-TouRi

Το ζευγάρι προς το παρόν δεν μας έχει ανακοινώσει τον γάμο του. Μέχρι όμως να παντρευτεί η Αντιγόνη τον ψυχολόγο στο επάγγελμα έρωτα της ζωής της, θα έχει προλάβει να κάνει τον τηλεοπτικό της γάμο με τον παιδικό της έρωτα, τον Στάθη.

Είναι τόσο ευτυχισμένη που μέχρι και ο αδελφός της ο Ισίδωρος, θα αποδεχτεί τελικά αυτή τη σχέση. Και ελπίζουμε να είναι η μόνη που θα μείνει ανέφελη στη Γη της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d